Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 29

„US Open“ turnyre – tenisininkės skundai dėl marihuanos kvapo

Pirmadienį Niujorke startavusiose atvirosiose JAV teniso pirmenybėse Graikijos tenisininkė Maria Sakkari (WTA-8) skundėsi užuosdama marihuaną.
Maria Sakkari
Maria Sakkari / „Scanpix“ nuotr.

„Tas kvapas. O, Dieve... Manau, kad jis sklinda iš parko. Treniravomės čia vakar ir jutome tą patį“, – bokštelio teisėjui dvikovos metu kalbėjo aštuntoji pasaulio raketė Maria Sakkari.

Graikijos tenisininkė pirmajame „US Open“ rate rezultatu 4:6, 4:6 sensacingai nusileido ispanei Rebekai Marasovai (WTA-8). Po dvikovos ji iš žurnalistų susilaukė klausimo dėl sklidusio kvapo ir patvirtino, kad tai buvo marihuana.

„Kartais užuodžiame maistą, kartais cigaretes, o kartais – marihuaną. Mes to negalime kontroliuoti. Iš karto už aikštelės yra įsikūręs parkelis, žmonės ten gali daryti ką panorėję“, – pasakojo Sakkari.

28-erių tenisininkė spaudos konferencijoje patvirtino, kad minėtasis kvapas neturėjo įtakos jos pasirodymui.

„Per daug apie tokius pašalinius dalykus mačo metu negalvoji, nes darai viską, kad pasiektum pergalę. Užuodžiau, bet tai ir buvo viskas. Daug dėmesio į tai neatkreipiau“, – toliau dėstė ji.

Praėjusiais metais Niujorke apie marihuanos kvapą aikštyne buvo prakalbęs ir australas Nickas Kyrgiosas. Tiesa, pastarasis pažėrė kur kas daugiau kritikos pirmenybių organizatoriams, kadangi serga astma ir tai kėlė problemų jo kvėpavimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas