Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 07

Užsitęsusiame finale San Paule – Pablo Cuevaso triumfas

Po daugiau nei parą užsitęsusio lietaus pirmadienį buvo pabaigtas „Brasil Open“ finalas, kuriame triumfavo Urugvajaus tenisininkas Pablo Cuevasas. Jis po trijų valandų ir 7 minučių kovos nugalėjo ispaną Alberto Ramosą 6:7 (3:7), 6:4, 6:4.
Pablo Cuevasas
Pablo Cuevasas / „Twitter“ nuotr.

Antrasis pagal skirstymą A.Ramosas bei trečioji „Brasil Open“ turnyro raketė P.Cuevasas finalinį mačą pradėjo jau sekmadienį. Tačiau dėl prastų oro sąlygų jis buvo nutrauktas, o ispanas buvo priekyje 7:6 (7:3), 3:3. Tačiau pirmadienį Urugvajaus tenisininkas pakilo į lemiamą kovą, sugebėjo laimėti antrąjį setą bei užtvirtinti pergalę trečiame.

Tai šeštasis P.Cuevaso titulas karjeroje bei pirmasis šiemet. Urugvajaus tenisininkas San Paule triumfavo jau trečius metus iš eilės, o tai šiose pirmenybėse buvo jo tryliktoji pergalė paeiliui.

P.Cuevasas šį sezoną pradėjo ne itin sėkmingai, nes prieš atvykdamas į San Paulą buvo laimėjęs vos vieną mačą iš penkių.

Tuo tarpu A.Ramosas ant grunto dangos šiemet atrodė išties neblogai. Ispanas pateko į pusfinalį Ekvadore bei Rio de Žaneire, o Buenos Airėse rungtyniavo ketvirtfinalyje.

Už triumfą „Brasil Open“ pirmenybėse P.Cuevasui atiteks 250 ATP reitingo taškų bei 81 tūkst. JAV dolerių piniginė premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas