Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 15

V.Williams ilgaamžiškumas – būdama 43-ejų įveikė pirmojo 20-tuko atstovę

Legendinė JAV tenisininkė Venus Williams (WTA-533) ir toliau demonstruoja, kad amžius – tik skaičius. Sinsinatyje vykstančiose prestižinėse „Western & Southern Open“ pirmenybėse amerikietė sensacingai patiesė pirmojo 20-tuko žaidėją.
Venus Williams
Venus Williams / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nepailstanti 43-ejų veteranė pirmajame moterų vienetų varžybų rate sensacingai 6:4, 7:5 patiesė 16-tą poziciją WTA reitinge užimančią Veroniką Kudermetovą.

Paskutinį kartą Top 20 varžovę V.Williams įveikė kaip tik Sinsinatyje prieš ketverius metus, kuomet buvo nugalėta Kiki Bertens. Nuo to mačo amerikietė pralaimėjo kitus devynis susitikimus oponentėms iš pirmojo 20-tuko.

Dukart dėl lietaus sustabdytame mače buvusi pirmoji pasaulio raketė abiejuose setuose demonstravo charakterį bei sėkmingai panaikino dviejų break'ų deficitą. Antroje žaidimo partijoje buvo išsaugoti ir du set point'ai prie 5:2 ir 5:3.

Antrame pirmenybių etape V.Williams lauks kinė Qinwen Zheng (WTA-24) arba baltarusė Aliaksandra Sasnovich (WTA-74).

Pirmadienį pagrindinėse moterų varžybose dėl nuolatinio lietaus buvo sužaisti tik penki susitikimai, o daugelis dvikovų buvo nukeltos į antradienį.

Pergalę iškovoti spėjo ir kita JAV tenisininkė Sloane Stephens (WTA-38), kuri 7:5, 6:2 nugalėjo aukščiau reitinguotą italę Elisabettą Cocciaretto (WTA-30).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas