Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 04 28

Vėl pusfinalyje kritęs Rafa: „Šią savaitę padariau didelę pažangą“

Rafaelis Nadalis (ATP-2) antrą savaitę iš eilės pralaimėjo pusfinalio mačą, tačiau skirtingai nei prieš 7 dienas, šįkart ispanas buvo daug pozityvesnis.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Jei praėjusią savaitę po šokiruojančios nesėkmės Monte Karle grunto karalius teigė, kad tai galėjo būti blogiausias jo mačas ant grunto per 14 metų, tai Barselonoje pralaimėjus Dominicui Thiemui ispanas išeina aukštai iškelta galva.

„Po šios savaitės mano pasitikėjimas savimi grįžo. Tikiu, jog padariau didelę pažangą ir patobulinau tam tikrus žaidimo aspektus, kurie padės man pasiekti išsikeltus tikslus per ateinančias kelias savaites“, – pozityvumu tryško Rafa.

Tai tik trečiasis kartas ispano karjeroje, kuomet jis tame pačiame sezone netriumfavo Barselonoje arba Monte Karle. Visgi 32-ejų tenisininkas supranta, kad jis neatidavė pergalės, o ją nuostabiu žaidimu pasiemė austras.

„Jis žaidė puikiai. Dominicas visus dalykus darė taip sėkmingai, kad tai jam atnešė pergalę. Aš džiaugiuosi, kad puikiai kovojau nuo galinės linijos. Ar tašką pradedi užsiėmęs gerą poziciją ar ne – čia jau kita problema, tačiau mano žaidimas man patiko. Sveikinimai Dominicui.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis ir Fabio Fogninis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis ir Fabio Fogninis

Prieš F.Fogninį sužaidžiau tikriausiai blogiausią savo mačą ant grunto per 14 metų, o vakar žaidžiau tikrai gerai prieš pajėgų oponentą. Fabio tai pat labai stiprus varžovas, tačiau praėjusią savaitę aš nesuteikiau jam jokios kovos. Tuo tarpu vakar tenisu aš mėgavausi“, – kalbėjo Nadalis.

Priminsime, kad pergalę prieš 11-ą kartų Barselonoje triumfavusį Rafą austras pasiekė rezultatu 6:4, 6:4.

Tik Dominicui Thiemui ir Novakui Džokovičiui grunto specialistą ant šios dangos yra pavykę nugalėti bent keturis kartus.

VIDEO: Šeštoji ATP diena Barselonoje: Dominico Thiemo pergalė prieš Rafaelį Nadalį ir D.Medvedevo triumfas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito