Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 03 03

Venus Williams prakalbo apie savo sugrįžimą į Indian Velsą po 15-os metų boikoto

Praėjus mėnesiui nuo to laiko, kai Venus Williams paskelbė apie savo sugrįžimą į Indian Velsą, tenisininkė parašė laišką portale „Players Tribune“. Jame ji kalbėjo apie savo artimą ryšį su savo seserimi bei pirmąja pasaulio rakete ir turnyrą, kurį boikotavo 15-a metų.
Serena Williams ir Venus Williams
Serena Williams ir Venus Williams / „Scanpix“/AP nuotr.

„Aš esu vyresnioji Serenos sesuo, todėl visada jaučiuosi už ją atsakinga, – pasakojo V.Williams. – Žinojau ką ji išgyvena. Jai buvo 20 metų, o ji augo profesionaliuose kortuose nuolat sekama kamerų. Pati norėjau savo pirmaisiais karjeros metais turėti vyresnę sesę, kuri manimi pasirūpintų, todėl stengiausi jai padėti viskuo kuo galiu. Ji visuomet galėjo manimi pasikliauti.“

V.Williams ir S.Williams Indian Velso turnyre nedalyvavo beveik 15-a metų. Jos „BNP Paribas Open“ čempionatą boikotavo dėl itin nemalonaus incidento. Dėl jo tenisininkės jautėsi nelaukiamos sporte, kurį labai mylėjo.

„Prisimenu tą didelį skausmą kelyje bei norą žaisti pusfinalyje prieš Sereną, – atsiminimais dalinosi amerikietė. – Tačiau susitaikiau su tuo, kad negalėsiu to padaryti. 

Atsimenu žiūrovų reakciją finale, kuriame žaidė Serena. Visi man ir mano tėvui laidė nepadorias replikas kol ėjome link savo vietų. Nesupratau kaip taip gali elgtis tūkstančiai žmonių. Jai buvo 19-a, o man 20. Mes stengėmės iš visų jėgų, o gavome tokį atsakymą.

Sunku pamiršti jausmą, kai esi nelaukiamas. Ypač tokiame jauname amžiuje.“

S.Williams 2015-ais metais dalyvavo „BNP Paribas Open“ turnyre. Pirmoji pasaulio raketė įkvėpė savo seserį ne tik atleisti, bet ir sugrįžti į vietą, kuri joms suteikė tiek skausmo.

„Pamačiau kaip šiltai žmonės priėmė Sereną praėjusių metų turnyre, – atskleidė V.Williams. – Tuomet supratau ką reiškia būti vyresniąja seserimi. Daug kartų skyniau jei kelią pro visas pasaulio negandas, tačiau dabar galiu didžiuotis ja.

Nes Serena praskynė man kelią atgal į Indian Velsą.“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas