Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 17

Vestuvės: 18-metis JAV teniso talentas susituokė su mylimąja

Nors Taylorui Fritzui dar tik 18 metų, tačiau jis nenorėjo laukti ir susituokė su savo mylimąja Raquel Pedraza. Poros tuoktuvės įvyko Kalifornijoje, šeimos bei artimųjų apsuptyje.
Tayloras Fritzas ir Raquel Pedraza
Tayloras Fritzas ir Raquel Pedraza / atpworldtour.com/

T.Fritzas ir R.Pedraza susituokė „The Village Community Presbyterian“ bažnyžioje Kalifornijoje. Vestuvėse dalyvavo JAV tenisininkai Reilly Opelka, Tommy Paulas, Steve'as Johnsonas bei Mardy Fishas.

„Tai buvo nuostabios vestuvės, – teigė jaunavedys. – Ačiū mano šeimai ir draugams, kurie prisidėjo prie geriausios dienos mūsų gyvenime.“

18-metis sugrįš į aikštę jau kitą savaitę prasidėsiančiame „Citi Open“ turnyre, kuris vyks Vašingtone. Šiuo metu jis užima 64 vietą pasaulio reitinge, o 2016-aisiais jau žaidė savo pirmame karjeros finale. Tiesa, svarbiausiame Memfio čempionato mače jis nusileido Kei Nishikoriui.

„Dabar visas mano dėmesys kryps į turnyrus Jungtinėse Amerikos Valstijose, – teigė amerikietis. – Žaisti namų kortuose ypatinga. Labai vertinu žiūrovų palaikymą, todėl tikiuosi, kad jų nenuvilsiu.

Mane supa nuostabi komanda, todėl rezultatai yra puikūs. Raquel yra labai svarbi mano gyvenimo dalis, todėl džiaugiuosi, kad ji visada šalia.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas