Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 02

Vienas prieš visus: Paryžiaus publiką tildžiusio T.Fritzo interviu metu – švilpimai

Geriausias JAV tenisininkas Tayloras Fritzas (ATP-8) po pergalės prieš vietinį tenisininką „Roland Garros“ turnyre pasiuntė aiškų signalą susirinkusiems šeimininkams patylėti, o dėl to susilaukė dar piktesnės jų reakcijos.
Tayloras Fritzas
Tayloras Fritzas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Aštuntoji pasaulio raketė vėlyvą ketvirtadienio vakarą antrajame etape 2:6, 6:4, 6:3, 6:4 įveikė prancūzą Arthurą Rinderknechą (ATP-78).

Kaip bebūtų keista, pastarasis buvo likęs paskutinis Prancūzijos tenisininkas vyrų ir moterų tarpe, todėl natūralu, kad antrasis pagal dydį Suzanne Lenglen kortas užsipildė sausakimšai.

Jeigu aikštelėje yra vietinis žaidėjas, prancūzai dažniausiai pristinga pagarbos oponentams ir besąlygiškai palaiko savo numylėtinius. Taip nutiko ir šios dvikovos pabaigoje, kuomet aistruoliai šūkavo prieš T.Fritzo padavimus, švilpė dėl arbitrės sprendimų, kurie buvo prancūzo nenaudai.

Galiausiai iškovojus pergalę prasiveržė ir amerikiečio emocijos – pridėjęs pirštą prie lūpų jis labai aiškiai pasiuntė signalą patylėti publikai, kuri tiesiog pasiuto iš pykčio.

Netrukus buvusi tenisininkė, o dabar apžvalgininke dirbanti Marion Bartoli turėjo imti interviu iš susitikimą laimėjusio tenisininko, tačiau tai padaryti buvo tiesiog neįmanoma – aistruoliai toliau nesustojo švilpti, nepadėjo ir bent keletą minučių trukę prašymai.

„Aš myliu jus“, – ironiškai sakė Fritzas, kurio interviu galiausiai truko vos vieną klausimą, nes susišnekėti tokioje pašėlusioje atmosferoje buvo per sunku.

JAV teniso rinktinės lyderis gali džiaugtis, jog turnyre nebeliko prancūzų – kitame etape 25-erių tenisininko lauks Francisco Cerundolo (ATP-23) iš Argentinos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas