Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniuje vykusio jaunių teniso turnyro čempionų taurės – į D.Britaniją ir Latviją

Bernardinų parko teniso aikštyne Vilniuje pasibaigusio Europos teniso asociacijos (Tennis Europe) keturiolikmečių tenisininkų turnyro „Vilnius Tennis Academy Summer Cup 2024“ čempionais tapo Didžiajai Britanijai atstovaujantis Boyanas Ilčevas ir latvė Elizabetė Ozola.
Turnyro akimirka
Turnyro akimirka / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Dramatiškame berniukų vienetų finale B.Ilčevas 7:6(7) 2:6 7:6(5) palaužė pirmąją turnyro raketę čeką Ondrejų Kaciną.

Įtampos netruko ir lemiamame mergaičių vienetų turnyro susitikime. Jame E.Ozola 6:2 6:7(3) 6:0 įveikė Lietuvos tenisininkę Adriją Kriščiūnaitę. Šios sportininkės buvo aukščiausią Tennis Europe U-14 reitingą turėjusios varžybų dalyvės.

Berniukų dvejetų finale Erikas Balkūnas ir latvis Jekabs Stikuts 6:2 6:3 įveikė Matą Lukševičių ir Saimoną Paurazą. Mergaičių dvejetų turnyre niekas neprilygo A.Kriščiūnaitei ir E.Ozolai, kurios finale 6:2 6:1 nugalėjo Estijos tenisininkes Elin Kalmus ir Nadeždą Morozovą.

Geriausiai iš Vilniaus teniso akademijos auklėtinių turnyre pasirodė Dominykas Juodviršis, Oskaras Majeris, Simas Abromavičius ir Mėta Dervinė. Visi jie pateko į dvejetų varžybų pusfinalius.

„Vilnius Tennis Academy Summer Cup 2024“ yra vienas iš didžiausių jaunių turnyrų, vykstančių Lietuvoje. Šiais metais jame varžėsi net 15 valstybių atstovai. 36 iš jų atstovavo įvairias Lietuvos teniso akademijas ir mokyklas, o daugiausiai tenisininkų – net 16 – į varžybas delegavo Vilniaus teniso akademija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas