Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 21

Vimbldonas užminė mįslę: Juanas Martinas del Potro rado naują trenerį?

Socialiniame tinke „Twitter“ pasirodžiusi Vimbldono nuotrauka užminė mįslę. Joje matyti kaip Juanas Martinas del Potro atlieka padavimus, o jo pašonėje stovi Danielis Vallverdu. Ar tai reiškia, jog 164-oji pasaulio raketė iš Argentinos rado naują trenerį?
Juanas Martinas del Potro
Juanas Martinas del Potro / „Scanpix“ nuotr.

J.M. del Potro į Vimbldono čempionato kortus sugrįžo pirmą kartą nuo 2013 metų. Pastaruosius du sezonus 27-erių metų Argentinos tenisininkas trečiajame metų „Didžiojo kirčio“ turnyre nerungtyniavo dėl sunkios riešo traumos.

Tačiau 164-oji pasaulio raketė jau yra Londone. O į Didžiąją Britaniją jis atvyko su paslaptimi, kuri suintrigavo ir Vimbldono fotografų objektyvą. J.M. del Potro antradienį buvo užfiksuotas kartu su Danieliu Vallverdu, kuris galimai tapo naujuoju argentiniečio treneriu.

Su ilgamečiu savo treneriu taip pat argentiniečiu Franco Davinu buvęs „US Open“ čempionas išsiskyrė praėjusių metų birželio mėnesį, t.y. po paskutinės riešo operacijos, po kurios į kortus J.M. del Potro sugrįžo tik šį vasarį.

Nuo to laiko 164-ą vietą ATP reitinge užimantis argentinietis taip ir neturi trenerio, o skrydžiuose po visą pasaulį jam talkina tik asmeninis fizioterapeutas. Vis dėlto, panašu, kad J.M. del Potro paieškos baigėsi, o jam į pagalbą atėjo D.Vallverdu.

30-ies metų strategas iš Venesuelos yra treniravęs ne vieną ATP žvaigždę, įskaitant geriausią Didžiosios Britanijos tenisininką Andy Murray ir devintąją pasaulio raketę Tomašą Berdychą iš Čekijos, kuris D.Vallverdu atleido įpusėjus gegužės mėnesiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas