Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 06

Vimbldono ketvirtfinalyje žaisiančio australo laukia teismas – kaltinamas smurtu

Skandalingasis australas Nickas Kyrgiosas (ATP-45) ir vėl prisidirbo, tačiau šįkart jau už aikštelės ribų. Tenisininkas yra kaltinamas smurtu prieš savo buvusią draugę – jau netrukus laukia prasidėsiantis teismas.
Nickas Kyrgiosas
Nickas Kyrgiosas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Po žolės sezono Europoje 27-erių tenisininkas turėjo keltis į Jungtines Amerikos Valstijas, kur pradės pasiruošimą rugpjūčio pabaigoje Niujorke vyksiančiam „US Open“ turnyrui. Visgi dabar N.Kyrgioso planus sudrumstė buvusios širdies draugės Chiaros Passari kaltinimai smurtu.

Teismo pradžia rugpjūčio pirmosiomis dienomis numatyta Kanberoje. Vietos žiniasklaida informuoja, kad tenisininkui gresia daugiausiai du metai kalėjimo.

Daug incidento detalių pateikiama nėra, tačiau pranešama, kad poros santykiai pašlijo 2021-ųjų pabaigoje. Australai po anksčiau pasibaigusio N.Kyrgioso sezono grįžo į gimtinę, kur pagal vietos taisykles turėjo karantinuotis viešbutyje.

Ten ir įvyko didelis poros konfliktas, kurio metu tenisininkas smurtavo. Atvykus policijai jie buvo išskirti į skirtingus kambarius, o netrukus pora pasuko ir skirtingais keliais.

Deja, bet pastaraisiais metais tai nėra vienintelis atvejis, kuomet tenisininkai yra kaltinami smurtu artimoje aplinkoje. ATP vis dar tiria Alexanderio Zverevo (ATP-2) bei Nikolozo Bašilašvilio (ATP-26) atvejus.

N.Kyrgiosas šiuo metu varžosi Vimbldone, kur jau pasiekė ketvirtfinalį ir jame žais prieš Čilės atstovą Cristianą Gariną (ATP-43).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas