Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 07 18

Vimbldono vicečempionas dėl traumos praleis Tokijo olimpines žaidynes

Nuostabų žygį Vimbldono turnyre surengusiam Matteo Berrettiniui (ATP-8) teko priimti sunkų sprendimą – dėl traumos pirmoji Italijos raketė negalės varžytis Tokijo olimpinėse žaidynėse.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.

„Kūjo“ pravardę dėl labai galingų savo kirčių užsitarnavęs M.Berrettinis be teniso turės praleisti keletą artimiausių savaičių.

Italas dar Vimbldone pasitempė savo šlaunį, kuri mačų metų buvo stipriai apibintuota, o atlikus magnetinio rezonanso tyrimą tenisininkas su komanda priėmė teisingiausią sprendimą – pailsėti ir tinkamai pasiruošti turnyrams Jungtinėse Amerikos Valstijose.

„Atstovauti Italijai man yra didžiausia garbė, todėl praleisti olimpines žaidynes yra labai sunku. Linkiu visai Italijos komandai kuo didžiausios sėkmės Tokijuje. Palaikysiu jus iki pat galo“, – savo instagrame rašė M.Berrettinis.

25-erių tenisininkas neabejotinai nusipelnė papildomo poilsio – žolės sezone M.Berrettinis laimėjo 11 mačų iš 12, triumfuodamas „Queen's Club“ turnyre Londone bei tapdamas vicečempionu Vimbldone.

Italo pasitraukimas iš Tokijo tik dar labiau padidino ir taip milžiniškus pirmosios planetos raketės Novako Džokovičiaus (ATP-1) šansus iškovoti pirmą karjeros olimpinį auksą.

Olimpinėse žaidynėse nedalyvaus net 5 iš 10 geriausių planetos žaidėjų – Rafaelis Nadalis, Dominicas Thiemas, Matteo Berrettinis, Rogeris Federeris ir Denisas Šapovalovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito