Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 03

Virusą pasigavusi Vimbldono čempionė priversta trauktis iš „Roland Garros“

Moterų „Roland Garros“ turnyre – didelis nusivylimas. Tiksint paskutinėms minutėms iki dvikovos pradžios apie savo pasitraukimą iš pirmenybių pranešė viena favoričių Jelena Rybakina (WTA-4).
Jelena Rybakina
Jelena Rybakina / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Septintoji atvirųjų Prancūzijos teniso pirmenybių diena centriniame Philippe Chatrier korte turėjo prasidėti dvikova tarp Jelenos Rybakinos ir Saros Sorribes Tormo (WTA-132), tačiau tenisininkės į aikštelę taip ir nežengė.

Kazachstanui atstovaujanti praėjusių metų Vimbldono čempionė sušaukė spaudos konferenciją ir atskleidė, kad traukiasi iš turnyro dėl ją užklupusios kvėpavimo takų virusinės infekcijos.

„Blogai jaučiausi jau vakar, šią naktį nemiegojau ir stipriai karščiavau. Stengiausi padaryti apšilimą, tačiau geriausia išeitis pasitraukti, nes žaisti su tokia savijauta būtų per sunku“, – sakė ji.

„Scanpix“ nuotr./Jelena Rybakina
„Scanpix“ nuotr./Jelena Rybakina

J.Rybakina į Paryžių atvyko kaip viena pagrindinių pretendenčių pakovoti dėl trofėjaus. Paskutiniame turnyre kazachė iškovojo titulą Romoje, o teniso aistruoliai jau su nekantrumu laukė šios tenisininkės ir Igos Swiatek (WTA-1) potencialaus mūšio pusfinalyje.

Ispanijos atstovė S.Sorribes Tormo į aštuntfinalį pateko be kovos. Kitame etape tenisininkės lauks brazilė Beatriz Haddad Maia (WTA-14) arba rusė Jekaterina Aleksandrova (WTA-23).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas