Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlečių skyrybų priežastis išplaukė vėliau: olimpinė sekso istorija

Iki Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių Ingrid Oliveira buvo žinoma tik Brazilijos sporto mėgėjams. Po žaidynių apie šuolininkę į vandenį žinia pasklido plačiau po pasaulį, tik ne dėl jos sportinių rezultatų.
Ingrid Oliveira susipyko su savo šuolių į vandenį partnere dėl sekso su irkluotoju olimpiniame kaimelyje.
Ingrid Oliveira susipyko su savo šuolių į vandenį partnere dėl sekso su irkluotoju olimpiniame kaimelyje. / „Scanpix“ nuotr.

Brazilijoje skandalas kilo per 2016 metų vasaros olimpines žaidynes, kai išlindo informacija apie sportininkės sekso vakarėlį su kanojininku Pedro Goncalvesu šuolininkės į vandenį starto išvakarėse.

Tąkart I.Oliveira paprašė savo šuolių į vandenį komandos partnerės Giovanni Pedroso palikti judviejų kambarį, kad pasileistų į romantiškus nuotykius su irkluotoju olimpiniame kaimelyje.

G.Pedroso iš pradžių atsisakė palikti kambarį, nes judviejų kitą dieną laukė varžybos, per kurias dvi šuolininkės į vandenį turėjo atlikti sinchroninius šuolius nuo 10 metrų bokšto.

„Scanpix“ nuotr./Ingrid Oliveira susipyko su savo šuolių į vandenį partnere dėl sekso su irkluotoju olimpiniame kaimelyje.
„Scanpix“ nuotr./Ingrid Oliveira susipyko su savo šuolių į vandenį partnere dėl sekso su irkluotoju olimpiniame kaimelyje.

Vis dėlto I.Oliveira įtikino savo partnerę, kad bus pasirengusi startui.

Pasirodymas varžybose nebuvo sėkmingas. Nors Brazilijos sportininkės 2015 metais laimėjo sidabrą „Pan America“ žaidynėse šokant nuo 10 metrų bokšto, olimpinėse žaidynėse savo tėvynėje jos liko toli nuo garbės pakylos.

G.Pedroso pasiskundė, kad turėjo miegoti kitame kambaryje ir apkaltino savo šuolių į vandenį partnerę, taip sutrukdžiusią jai susikaupti svarbiam startui.

Šuolininkių į vandenį pora iširo.

Ilgai nekalbėjusi viešai, po kelerių metų I.Oliveira papasakojo, kad iš tiesų užmezgė santykius su kanojininku, bet neigė išprašiusi savo bendražygę iš olimpinio kaimelio kambario.

Ji tvirtino, kad tiesiog įspėjusi, kad atsives irkluotoją: esą tai nebuvo nieko neįprasta, nes ir jos komandos draugė per kitas varžybas elgdavosi panašiai.

„Aš pasakysiu tiesą. Aš pakviečiau Pedro į kambarį, bet nieko iš ten neišvariau dėl to. Manęs iš olimpinių žaidynių nepašalino.

Vienu metu mes norėjome kažko daugiau, kaip ir dauguma kitų. Boltas įsivedė merginą be akreditacijos į kambarį, žmonės laisvai naudojosi „Tinder“ programėle flirtui. Bet tik mano atvejis iškilo į viešumą.

Kai jie pasakė, kad viskas išplauks į viešumą, verkiau dienų dienas. Žinojau, kad suklydau ir dėl to nerimavau. Bet aš nenusipelniau, kad mane taip vertintų. Visa istorija buvo iškraipyta”, – pasakojo Brazilijos olimpietė.

Ji teigė sulaukusi daug užgauliojimų ir net pasiūlymų filmuotis pornografiniuose filmuose. „Ir viskas dėl to, kad buvau moteris, kuri užsiėmė seksu“, – sakė ji.

I.Oliveira liko šuolių į vandenį sporte, o sausio viduryje buvo pakviesta į brazilišką šou, kur kalbėjo apie pasirengimą Tokijo olimpinėms žaidynėms ir kaip sudėtinga treniruotis per pandemiją.

I.Oliveira tapo populiariu modeliu Brazilijoje ir dažnai reklamuoja maudymosi kostiumus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento