Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Danas Rapšys juokėsi iš savo kuriozo Budapešte: „Miriau“ per paskutinius 10 metrų“

Lietuvos plaukikas Danas Rapšys prisiminė, kaip jautėsi, kai po tariamo finišo turėjo plaukti dar 50 metrų plaukimo varžybose Budapešte.
Danas Rapšys
Danas Rapšys / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Danas Rapšys privertė nusišypsoti plaukimo mėgėjus ir specialistus, kai apsiskaičiavo plaukdamas 400 metrų laisvuoju stiliumi ketvirtadienį.

Per Tarptautinės plaukimo lygos (ISL) varžybas jis sustojo po 350 metrų, bet greitai vėl pajudėjo ir sugebėjo laimėti, išlaikęs sukauptą persvarą.

VIDEO: Danas Rapšys suglumino komentatorius: sustojo likus 50 metrų iki finišo, bet laimėjo

Lietuvos plaukikas pats sugebėjo pasijuokti iš savęs per anglų kalba duotą interviu. „Swim swam“ jis pasakojo, kaip jautėsi, kai tariamai finišavus, reikia plaukti dar.

„Galvojau, kad jau finišas, kai buvau nuplaukęs 350 metrų, – komentavo D.Rapšys. – Kai paliečiau sienelę, buvo tikrai keistas jausmas, nes aš pažiūrėjau į savo komandos draugus, o jie mojavo rankomis ir šaukė: „Varyk!“

Gal po trijų sekundžių susivokiau, kad dar turiu plaukti 50 metrų iki finišo. Atidaviau visas jėgas ir visiškai „miriau“ per paskutinius 10 metrų. Man buvo labai sunku. Bet aš laimingas, kad nugalėjau.“

VIDEO: Danas Rapsys on 400 Miscount: "The last 10 meters... it was really hard for me"

Penktadienį D.Rapšys laimėjo ir 200 m laisvuoju stiliumi rungtį.

D.Rapšio, Simono Bilio ir Andriaus Šidlausko atstovaujama Paryžiaus „Energy Standart“ komanda surinko daugiausiai taškų per dvi dienas varžybų Vengrijos sostinėje.

D.Rapšys penktadienį komentavo socialiniuose tinkluose, kad šįkart buvo kiek sunkiau plaukti, bet jis džiaugėsi dėl komandos sėkmės.

„Po vakar „pokšto“ ir priverstinio 50 m spurto Budapešto „Duna“ arenoje buvo kiek sunkiau plaukti 200 m, – parašė D.Rapšys. – Be to, po poros dienų laukia nauji startai, tai šiandien distancijos pradžioje buvau kiek lėtesnis. Apskritai ISL formatas labai įdomus, tai – komandinės varžybos.

Komandos rezultatai kai kada svarbesni už asmeninius. O kaip komanda šiandien laimėjome septintą ISL mačą ir laukiame naujo. Dėkui už palaikymą.“

Po vakar “pokšto” ir priverstinio 50 m spurto Budapešto “Duna” arenoje ???????? buvo kiek sunkiau plaukti 200 m l/s. ????Be to,...

Posted by Danas Rapšys on 2020 m. lapkričio 6 d., penktadienis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas