Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„7bet-Hockey Punks“ dar kartą pralaimėjo Latvijoje

„Optibet“ ledo ritulio lygoje dar vieną nesėkmę patyrė Vilniaus „7bet-Hockey Punks“ komanda.
Tomas Tilla
Tomas Tilla / hockey.lt nuotr.

Antradienį Rygoje vilniečiai 2:8 nepasipriešino „Prizma“ klubui. Tai buvo jau ketvirtoji „7bet-Hockey Punks“ nesėkmė iš eilės.

Jau pirmąją rungtynių minutę „7bet-Hockey Punks“ gavo progą daugumai ir nors jie jos neišnaudojo, netrukus Tadas Kumeliauskas įkirto į pavojingą zoną ir iš ten atliko neatremiamą metimą į „Prizma“ vartus (03:30, rez. perd. Jegoras Mateiko, Ilja Četvertakas).

Visgi po pelnyto įvarčio vilniečiai kone visą likusį pirmojo kėlinio laiką buvo priversti leisti prie savų vartų ginantis nuo oponentų metimų, kol galiausiai kėlinio pabaigoje pasižymėjo Davis Straupe (18:59, rez. perd. Emilis Ezitis, Valteris Apfelbaumas).

Vėliau rungtynėse „Prizma“ pranašumas buvo dar didesnis, o jį jie pavertė įvarčiais. Antrajame kėlinyje jie pelnė tris, o trečiajame keturis įvarčius. Tuo tarpu Lietuvos ekipa pasižymėjo tik tuomet, kai rungtynių rezultatas jau buvo aiškus.

Antrąjį savo įvartį pridėjo D.Straupe, o Kristis Apsitis, Elvis Kaiminšas, Valteris Apfelbaumas, Lauris Rancevas ir Kristapas Riekstinšas į savo sąskaitą įsirašė po vieną tikslų smūgį. „Pankų“ gretose rungtynių pabaigoje pasižymėjo Tomas Tilla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas