Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„7bet-Hockey Punks“ nusileido stipriausiam Latvijos klubui

Po kovų IIHF Kontinentinėje taurėje į vietines „Optibet“ ledo ritulio lygos pirmenybes sugrįžo „7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkai.
„7bet-Hockey Punks“
„7bet-Hockey Punks“ / hockey.lt nuotr.

Trečiadienį Rygoje „pankai“ stojo į kovą su garsiąja Rygos „Dinamo“.

Savo namų arenoje stipresni buvo nepriekaištingą gynybą demonstravę rygiečiai, kurie šventė pergalę 4:0.

Kone visus klausimus Latvijos klubas išsprendė jau pirmoje rungtynių dalyje. Jau devintąją rungtynių sekundę į svečių vartus krito pirmasis įvartis, kurio autorius Reinis Martinšas Lejniekas (00:09, rez. perd. Patrikas Zabusovas, Reinis Demitersas).

Vos po kelių minučių „Dinamo“ pelnė ir dar du įvarčius. Skirtumą padvigubino Mikelis Redlihas (06:20, rez. perd. R.M.Lejniekas, R.Demitersas), o dar vieną įvartį pridėjo Sandis Grinbergas (08:10, rez. perd. Renaras Ciprusas).

Solidų pranašumą įgiję „Dinamo“ ir toliau kur kas dažniau lankėsi prie „7bet-Hockey Punks“ vartų, bet vilniečių vartus užtikrintai saugojo Sergejus Pisarenko.

Visgi, trečiojo kėlinio pabaigoje dar kartą nuleisti rankas teko ir jam, po Patriko Zabusovo tikslios atakos daugumoje (57:38, rez. perd. Georgijus Pujacas, Mikelis Redlihas).

Nepaisant pralaimėjimo penktoje OHL pozicijoje išlikusi „7bet-Hockey Punks“ kitas lygos rungtynes žais jau spalio 1 dieną, taip pat išvykoje, su „MOGO“ komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas