Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„7bet – Hockey Punks“ sekmadienį laukia estų iššūkis

Sekmadienį Vilniaus „Pramogų arenoje” OHL Baltijos ledo ritulio lygos rungtynėse Vilniaus „7bet - Hockey Punks” namuose susitiks su Talino „Panter” komanda.
„7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkai
„7bet-Hockey Punks“ ledo ritulininkai / hockey.lt nuotr.

Jau ir pernai į atkrintamąsias OHL Baltijos ledo ritulio lygos rungtynes patekę sostinės komandos varžovai iš Estijos šį sezoną pradėjo dar galingiau ir po 9 sužaistų rungtynių surinkę 14 taškų tik 3 taškais atsilieka nuo pirmenybių lyderių, praėjusio sezono nugalėtojų iš Rygos „Mogo“ klubo.

Visgi reikia paminėti, kad sekmadienio Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ varžovų žaidimas kaip reikiant banguoja.

Kiek netikėtai „Panter“ ledo ritulininkai šią savaitę po baudinių iškovojo pergalę Jelgavoje prieš „Zemgale“ komandą. O, pavyzdžiui, rugsėjo pabaigoje pirmenybių lyderiai Rygos „Mogo“ ledo ritulininkai namuose estus sutriuškino net 10:2.

Kartą šį sezoną komandos tarpusavyje jau kovojo. Nors pergalę 8:3 iškovojo Taline šeimininkai, tačiau skirtumas padidėjo tik rungtynių paskutiniame kėlinyje, kuomet „7bet – Hockey Punks“ žaidėjas Ignotas Ragas už pavojingą pražangą atakuojant varžovą iš nugaros 5 minutėms sėdo ant nubaustųjų suolelio.

Turbūt daugelį ledo ritulio mėgėjų nustebino šį trečiadienį Elektrėnuose vykusių stipriausių Lietuvos komandų vietos „Energijos“ ir Vilniaus „7bet – Hockey Punks“ rungtynių rezultatas, kuomet pergalę šeimininkai iškovojo įmušę net 7-is įvarčius be atsako.

„Paanalizavome rungtynes, kalbėjome su treneriais ir žaidėjais ir priėjome prie išvados, kad perspaudėme mūsų žaidėjus treniruočių procese. Kaip besidomintieji jau greičiausia žino, šį sezoną mūsų komandą treniruoja patyręs specialistas iš Slovakijos Juraj Boldiš. Manau, krūviai, prie kurių įpratę pilnai profesionaliu režimu sportuojantys ledo ritulininkams mūsiškius nuvarė į duobę ir dabar reikia mėginti iš to vaduotis. Manau, ilgesniame periode treneris geriau pajaus komandą ir viskas susitvarkys.

Taip pat labai išmušė iš vėžių rungtynių pradžioje vieno komandos lyderių Kosto Gusevo gauta 5 min. nuobauda už varžovo stūmimą į nugarą. Per kelias kiekybinio pranašumo minutes patyrę „Energijos“ puolėjai pelnė tris įvarčius ir faktiškai jau pirmojo kėlinio viduryje varžovai įgavo įtikinamą pranašumą, kurį mūsų žaidime atlošti yra tikrai sunku. Na o vėliau pasitikėjimą savo jėgomis pajutę šeimininkai prieš mūsiškius atrodė kaip NHL komanda.

Tačiau sezonas tik įsivažiuoja ir pasimokius iš pastarųjų rungtynių reikia išsivalyti visiems galvas ir kautis toliau. Per treniruotes atrodėme pastaruoju metu visai gerai, bet dėl jau mano minėtų aplinkybių ir, pridėčiau, koncentracijos trūkumo kol kas to nepavyksta visko teigiamo perkelti į rungtynes“, – Taip šių rungtynių baigtį pakomentavo Vilniaus klubo vadovas Šarūnas Kuliešius.

Sekmadienio rungtynių pradžia „Pramogų arenoje“ – 16 val. 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas