Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aleksandras Lukašenka: pasaulio ledo ritulio čempionatu Baltarusijoje imsiu rūpintis rudenį

Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka pareiškė, jog prie klausimo dėl 2014 metų planetos ledo ritulio pirmenybių surengimo šalies sostinėje sugrįšiąs arčiau rugsėjo mėnesio, o kol kas pasirengimas čempionatui vykstantis be jo aktyvaus dalyvavimo.
Aliaksandras Lukašenka
Aliaksandras Lukašenka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Prie šio klausimo sugrįžti žadu kažkur apie rugsėjo mėnesį, tuomet bus atlikta rimta analizė prezidento lygiu“, – spaudos konferencijoje Minske tvirtino A. Lukašenka.

Pasak šalies vadovo, kol kas jis nesigilinęs į problemas. „Aš žinau, jog vien tik “Minsk-arenos„ nepakaks. Reikia turėti dar vienus rūmus Čižovkoje ir mes juos pastatysim“, – pažadėjo Baltarusijos prezidentas.

A. Lukašenkos vertinimu, sostinės infrastruktūrą pasaulio ledo ritulio čempionato surengimui esanti „daugiau-mažiau normali“. Be to jis pridūrė, jog sportininkai ir svečiai bus apgyvendint ne tik viešbučiuose: „Iškart tiek viešbučių mes nepastatysime, tačiau apgyvendinimui parengsime sanatorijas“.

Kalbėdamas apie Baltarusijos ledo ritulio rinktinės perspektyvas 2014 metų planetos pirmenybėse, šalies vadovas galimybes vertino realistiškai: „Manau, jog ledo ritulio čempionato nelaimėsime ir tarp prizininkų, greičiausiai, nebūsime“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?