Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Baltica“ ledo ritulininkų laukia ypatingas rungtynių maratonas su OGI komanda

Vilniaus „Baltica“ ledo ritulio klubas sausio 11, 13 ir 14 dienomis sužais priešpaskutinę Jaunimo ledo ritulio B lygos (MHL B) Vakarų diviziono reguliariojo sezono rungtynių seriją namuose su Odincovo OGI (Rusija) komanda.
"Baltica" žaidėjai
„Baltica“ žaidėjai / hcbaltica.lt nuotr.

Prieš prasidedant atkrintamosioms varžyboms, paskutines sezono rungtynes savo aikštelėje „Baltica“ sužais vasario pradžioje – 4, 5 bei 7 dienomis su Rygos „Prizma“ (Latvija) ledo ritulininkais.

Sostinės klubo atstovų teigimu, svarbiausia užduotis – pasiekti geriausią formą atkrintamosioms varžyboms.

„Rungtynėms su OGI treniruojasi visi pagrindiniai žaidėjai, dėl traumų praleidę rungtynes. Grįžo Nikiforas Ščerba, tiesa, kol kas neaišku, ar jis gins vartus šiuose mačuose. Gal dar pasaugosim jį atkrintamosioms, kurios yra pagrindinis mūsų tikslas – jose turime pasirodyti maksimaliai gerai. Po pertraukos sportinę formą atgauna ir Andrius Židkovas bei atvyko dar naujų žaidėjų į peržiūrą. Pasiruošimas vyksta jau visu pajėgumu“, – sakė vyriausiasis komandos treneris Dmitrijus Medvedevas.

Su OGI ekipa Vilniaus klubas jau yra sužaidęs tris mačus spalio mėnesį išvykoje. Tuomet „Baltica“ iškovojo vieną pergalę bei patyrė du pralaimėjimus.

„Norime įrodyti, kad galime sužaisti geriau ir atsirevanšuoti už išvykoje patirtus pralaimėjimus. Laukiu šių rungtynių, nes žaisime namuose, kur mus taip palaiko žiūrovai. Nusiteikimas ir motyvacija – dar stipresnė“, – tvirtino puolėjas Leonidas Kozlovas.

Rungtynių su OGI nekantriai laukia ir vienas geriausių lietuvių žaidėjų komandoje Andrius Židkovas. Nors dėl atsinaujinusios peties traumos jam teko daryti ilgesnę pertrauką, tačiau jis sparčiai atgauna formą.

„Kurį laiką negalėjau žaisti, tad stengiuosi kuo greičiau atgauti sportinę formą. Žinau, kad bus tikrai nelengva, bet tikiuosi pateisinti lūkesčius. Labai laukiu šių rungtynių“, – kalbėjo A. Židkovas.

Nors varžovas Vilniaus komandai yra gerai žinomas, tačiau rungtynių baigties prognozuoti treneris nesiryžo.

„Prognozuoti šio, kaip ir bet kurio kito mačo, baigties tikrai negaliu. Galiu tik užtikrinti, kad dėsime visas pastangas ir kovosime iki galo. Mūsų komanda visada į areną žengia nusiteikusi rimtai kovai dėl pergalės. Tačiau tai yra sportas, tad ne visuomet rungtynių baigtis mus džiugina“, – pridūrė D. Medvedevas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai