Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biatlono žvaigždės Martino Fourcade'o protestas: pasirodžius rusams, paliko apdovanojimų pakylą

Niekam ne paslaptis, kad santykiai tarp Prancūzijos biatlono superžvaigždės Martino Fourcado ir Rusijos biatlonininkų nėra patys geriausi. Tuo buvo galima įsitikinti dar kartą ir po pasaulio čempionato mišrių estafečių finišo.
Martinas Fourcade
Martinas Fourcade / Alfredo Pliadžio nuotr.

Ant bronzinio pakylos laiptelio pasirodžius rusams Antonui Šipulinui ir Aleksandrui Loginovui, prancūzas demonstratyviai nulipo nuo prizininkų pjedestalo ir paliko savo komandos draugus.

Tiesa, prieš tai abu minėti Rusijos sportininkai apdovanojimų ceremonijos metu nepadavė prancūzui rankos.

Taip rusai elgėsi neatsitiktinai. Atkaklaus finišo metu M.Fourcade'as meistriškai „uždarė“ koridorių A.Loginovui prieš pat jo nosį ir taip privertė varžovą gerokai sumažinti greitį.

Kaip žinia, pats M.Fourcade'as ne kartą viešai yra išsakęs nuomonę, jog nepasitiki Rusijos sportininkais, kadangi šie greičiausiai taip pat praeityje yra susitepę draudžiamų preparatų vartojimu ir nieko nepadarė, kad šias abejones išsklaidytų.

Austrijoje prasidėjusiame pasaulio čempionate pirmą aukso medalį iškovojo Vokietijos mišri estafetės komanda (Vanessa Hinz, Laura Dahlmeier, Arndas Peifferis ir Simonas Schemppas.)

M.Fourcade'as su savo bendražygiais Anais Chevalier, Marie Dorin Habert, Quentinu Fillonu Maillet pasipuošė sidabru, o bronza atiteko Rusijai, kuriai be A.Šipulino ir A.Loginovo atstovavo Olga Podčufarova ir Tatjana Akimova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito