Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Čekija olimpinei čempionei Kanadai priešinosi du kėlinius – pralaimėta 3:6

Pasaulio ledo ritulio čempionato šeimininkė Čekijos rinktinė patyrė antrąjį pralaimėjimą. Čekai 3:6 (1:2, 1:1, 1:3) nusileido olimpinei čempionei Kanados rinktinei, kuri A grupėje pakilo į pirmąją vietą.
Tysonas Barrie ir Jakubas Voracekas
Tysonas Barrie ir Jakubas Voracekas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Gerai rungtynes pradėję Kanados ledo ritulininkai greitai išsiveržė į priekį po J.Eberle (04:18) įvarčio, o persvarą vėliau padidino T.Hallas (19:01). Savų žiūrovų akivaizdoje čekai nepalūžo ir dar prieš pertraukę sušvelnino rezultatą – M.Eratas (19:22).

Antrąjį kėlinį Kanada pradėjo turėdama vieno žaidėjo pranašumą, tačiau jo neišnaudojo, kas vėliau nepavyko ir čekams. Vis dėlto, M.Zatovičius sugebėjo rezultatą išlyginti (35:45), tačiau kanadiečiai netrukus smogė atgal – S.Couturier (37:40).

Sugriuvo Čekija pirmoje trečiojo kėlinio dalyje, kai Kanada įmušė du įvarčius žaisdama daugumoje – pasižymėjo T.Seguinas (42:02) ir S.Crosby (50:07). Mačui artėjant prie pabaigos V.Sabotka dar buvo atgaivinęs viltis (57:36), tačiau iš aikštės išėmus vartininką kanadiečiai įmušė į tuščius vartus – T.Toffoli (58:31).

Kanados žaidėjai mače į vartus smūgiavo net 38 kartus, bet 32 iš jų O.Pavelecas sugebėjo atremti. Čekai į varžovų vartus metė 25 sykius, o M.Smithas 22 bandymus atrėmė. Kanada gavo 10 baudos minučių, o Čekija – 14.

Trečiadienį Kanada žais su Švedija, o ketvirtadienį čekai susitiks su Prancūzija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito