Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Kasparaitis: „Tardamasis dėl atvykimo sakiau, kad noriu sužaisti Elektrėnuose“

Trečiadienį ant Elektrėnų ledo iščiuoš Darius Kasparaitis. Lietuvos aukščiausiosios ledo ritulio lygos pirmenybėse Elektrėnų ESSM priims Vilniaus „Hockey Punks“ komandą.
Darius Kasparaitis
Darius Kasparaitis / Artūro Žuko nuotr.

D.Kasparaitis į gimtąjį miestą grįžta geros nuotaikos ir, galbūt, kažkiek pavargęs. Dvejose pirmenybių rungtynėse po sugrįžimo „Hockey Punks“ nugalėjo Vilniaus „Geležinį Vilką“ ir Kauno „Baltų Ainius“, atitinkamai 10:1 ir 5:1. NHL veteranas per šias rungtynes pelnė 2 įvarčius ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Pastarosiose rungtynėse, kurių baigtis buvo svarbi abiems komandoms kovojant dėl vietos finaliniame ketverte, netrūko kietos kovos. Po vieną abiejų komandų žaidėją iš aikštės teko palydėti padedant draugams. „Hockey Punks“ atstovai informavo, kad Artūrui Švedavičiui šis sezonas jau baigtas.

Įdomu tai, kad būtent jėgos veiksmais per savo karjerą pasižymėjęs D.Kasparaitis šiose rungtynėse buvo labiau pastebimas kuriant pavojingas situacijas. Nors, panašu, kad varžovų komandų puolėjai taipogi žaidžia atsargiau, nenuleidžia galvos.

Daugiau žaidimo organizavimu D.Kasparaitį užsiimti vertė ir aplinkybės, kadangi dėl gripo rungtynes praleido vienas „Hockey Punks“ ir Nacionalinės rinktinės lyderių Mindaugas Kieras. Tačiau „pankai“ jau nuo pat pirmosios atakos, kuomet pelnė įvartį, tvirtai kontroliavo rungtynių eigą ir pelnytai nugalėjo.

Kalbėdamas apie trečiadienio rungtynes D.Kasparaitis pažymėjo, kad jos yra ypatingos.

„Jau tardamasis dėl atvykimo sakiau, kad norėčiau sužaisti Elektrėnuose. Kartą grįžęs jau treniravausi su „Energija“, ledo kokybė gera. Nieko neskauda, todėl laukiu nekantriai rungtynių“, - kalbėjo D.Kasparaitis.

Elektrėnų ESSM komandoa vadovas Valdas Škadauskas džiaugiasi, kad sporto mokyklos auklėtiniai turės galimybę pasirodyti prieš Elektrėnų žiūrovus.

„Aš taip manau, kad žiūrovų turėtų susirinkti kiek daugiau, todėl visi galės parodyti tai, ką sugeba. Tokiose rungtynėse ir pamatai, ką esi išmokęs, o ko dar reikia daug mokytis. Bet to, aš norėčiau, kad ir prieš Darių Kasparaitį neatrodytume prastai“, - kalbėjo V.Škadauskas.

Neeilinės šios rungtynės yra ir daugumai Vilniaus „Hockey Punks“ komandos narių.

„Nemaža dalis mūsų komandos žaidėjų mokėsi žaidimo paslapčių Elektrėnuose arba žaidė „Energijoje“. Todėl kiekvieną kartą užlipus ant ledo nori nenori užplūsta prisiminimai. Kol mūsų akademijos auklėtiniai paaugs, „Hockey Punks“ greičiausiai visuomet bus žaidėjų, gimusių čia. Todėl ne tik Dariui šios rungtynės nėra eilinės“, - sako „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.

Šiandienos susitikimo pradžia Elektrėnų ledo rūmuose – 19 val. 45 min. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito