Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl viruso grėsmės iš KHL atkrintamųjų traukiasi Suomijos klubas

Kontinentinė ledo ritulio lyga (KHL) priklauso retam sąrašui lygų, kurios savo veikimo dėl COVID-19 viruso dar nesustabdė. Visgi oficialaus lygos pranešimo laukti atsibodo Helsinkio „Jokerit“, kuris savo noru nusprendė pasitraukti.
Helsinkio „Jokerit“
Helsinkio „Jokerit“ / „Scanpix“ nuotr.

Antrą KHL atkrintamųjų varžybų etapą pasiekusi Helsinkio „Jokerit“ kovo 17-ąją turėtų susigrumti su Sankt Peterburgo „SKA“, tačiau remdamasi šalies vyriausybės patarimais bei pasikonsultavus su daktarais, klubo valdyba ir žaidėjais, priėmė bendrą nutarimą KHL lygoje nebesivaržyti.

„Dabar vyraujanti padėtis yra išskirtinė – ji reikalauja ir išskirtinių sprendimų. Žmonių sveikata ir gerovė mums yra svarbiausia. Tai buvo labai sunkus, tačiau būtinas sprendimas“, – teigė klubo vadovas Jari Kuuri.

Įdomu tai, kad gandai apie suomių klubo pasitraukimą internete pasklido dar šeštadienio popietę, tačiau pati lyga žaibiškai pateikė savo atsakymą, jog tai yra netiesa.

„Gandai yra melagingi, o „Jokerit“ klubas neatsisakė dalyvauti atkrintamosiose, – rašoma portale sportexpress.ru – Lyga nuolatos bendrauja su klubais ir visomis suinteresuotomis pusėmis, situaciją kontroliuoja 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. Mes rekomenduojame, kad aistruoliai ir žurnalistai vadovautųsi tik oficialiais lygos pranešimais, kurie yra patalpinami internetinėje svetainėje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito