Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Didžiulis skandalas dailiajame čiuožime: čempionas kaltinamas išprievartavimu

Kanadietis dailiojo čiuožimo čempionas Nikolajus Sorensenas su partnere pranešė, jog traukiasi iš šalies čempionato – 34-erių vyras neseniai buvo apkaltintas išprievartavimu.
Laurence Fournier Beaudry ir Nikolajus Sorensenas
Laurence Fournier Beaudry ir Nikolajus Sorensenas / „Scanpix“ nuotr.

N.Sorensenas yra kaltinamas seksualiai išnaudojęs buvusią amerikietę čiuožėją ir trenerę, kurios tapatybė nėra atskleidžiama. Incidentas, pranešama, įvyko 2012-aisiais Hartfordo mieste, Konektikute. Pats čiuožėjas šią informaciją neigia.

„USA Today“ pranešė, jog Kanados institucijose yra pradėtas tyrimas, o istorija viešumą pasiekė praėjusį antradienį.

„Jis prispaudė mane ranka prie lovos, – liudijimuose, gautuose „USA Today“, teigia moteris, tuomet buvusi 22-ejų. – Jis stipriai mane suspaudė, man buvo sunku kvėpuoti. Jis įkišo varpą man į makštį ir ranka uždengė burną.“

„Scanpix“ nuotr./Nikolajus Sorensenas (dešinėje)
„Scanpix“ nuotr./Nikolajus Sorensenas (dešinėje)

„Man buvo sunku išleisti bet kokį garsą, atrodė, kad uždusiu nuo jo rankos spaudimo. Uždėjau rankas jam ant klubų ir bandžiau ištraukti jo varpą iš savęs. Sunkiai kvėpavau. Bijojau dėl savo gyvybės, leidau kūnui suglebti, gulėjau, o jis mane prievartavo“, – šokiruojančias detales dėstė moteris.

„Kaltinimai yra melagingi ir aš ginsiu save ir savo reputaciją visais įmanomais būdais“, – rašė N.Sorensenas instagrame.

„USA Today“ praneša, jog tyrimas pradėtas dėl seksualinio užpuolimo, yra surinkti duomenys, parodymai, apklausti ir liudininkai.

Monrealyje gyvenantis N.Sorensenas su partnere Laurence Fournier Beaudry yra titulą ginantys Kanados čempionai, laikomi viena geriausių porų visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne