Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų „Energija“ sužaidė įspūdingiausias rungtynes šį sezoną

Elektrėnų „Energija“ atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionate 7:0 (1:0, 3:0, 3:0) sutriuškino „HS Riga/Prizma“ komandą.
„Energijos“ ledo ritulininkai
„Energijos“ ledo ritulininkai / Klubo nuotr.

Pirmasis įvartis buvo įmuštas tik antroje pirmojo kėlinio dalyje (13:49 – Šarūnas Kuliešius po Dovydo Kulevičiaus ir Tomo Vyšniauko perdavimo).

Antrąjį kėlinį „Energija“ pradėjo įvarčiu (22:07 – T.Vyšniauskas po Romano Aliapkino ir Petro Nausėdos perdavimo). Jau po šešių minučių pasižymėjo ir Laisvydas Rimkus (28:37 – po Š. Kuliešiaus ir Iljos Zagretdinovo perdavimo). Ilgai nereikėjo laukti ir ketvirtojo „Energijos“ įvarčio (33:35 – R.Aliapkinas po Š.Kuliešiaus perdavimo).

Trečią kėlinį lietuviai pradėjo įvarčiu (43:05 – Dominykas Deksnys), o po 17 sekundžių spėjo pasižymėti ir Justas Steponaitis (43:22 – po R. Aliapkino ir P.Nausėdos perdavimo). Septintą įvartį elektrėniečiai pelnė įpusėjus trečiajam kėliniui (50:15 – Tomas Vyšniauskas po Romano Aliapkino ir Aivaro Bendžiaus perdavimo).

„Vyrai susikaupė, prieš pat rungtynes kalbėjome, kad reikia susikaupti ir pasiruošti rimtoms rungtynėms. Pavyko tai padaryti. Tiesiog neleidome savo varžovams lengvai judėti aikštelėje, – kalbėjo komandos gynėjas T.Vyšniauskas. – Treneris atliko kelias rokiruotes penketuose, o vartininkas Nerijus Dauksevičius sužaidė tiesiog fantastiškai“.

Vyriausiasis ekipos treneris Sergejus Krumkač teigė, jog komandai prieš rungtynes trūko gynėjų, todėl jų vaidmenis atiteko ir puolėjams Š.Kuliešiui bei D.Kulevičiui. „Visada važiuojame siekti pergalės, šiandien žaidėjai buvo nusiteikę pademonstruoti patį aukščiausią lygį ir tai jiems pavyko. Daug dėmesio treniruotėse kreipėme į žaidimą kiekybinėje persvaroje. Šiandien supratome, kad tai darėme ne veltui“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai