Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į lemiamą kovą Latvijos ledo ritulio čempionate „Energija“ kils be lyderio Andrejaus Židkovo

Andrejus Židkovas negalės padėti savo komandai sekmadienio dvikovoje su Daugpilio „Latgalės“ ekipa. Vienas komandos lyderių buvo diskvalifikuotas dar sausio 16 dieną.
Dvikovos akimirka
Andrejus Židkovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

Per rungtynes su „SMScredit.lv“ komanda A. Židkovas užsidirbo dešimt baudos minučių. Tai buvo trečias A. Židkovo toks nusižengimas šį sezoną. Atvirojo Latvijos ledo ritulio čempionato nuostatai lėmė žaidėjo suspendavimą dviem ateinančioms rungtynėms.

A. Židkovas nėra pats mėgstamiausias latvių teisėjų žaidėjas. Temperamentingas lietuvis lygoje ne tik tarp geriausiai vartus atakuojančių žaidėjų, bet ir tarp gaunančių daugiausia baudos minučių. Ant baudų suoliuko žaidėjas vidutiniškai praleidžia beveik po dvi su puse minutės. Tai šeštas rezultatas lygoje.

A. Židkovas jau praleido vienas rungtynes su Rygos „LSPA“ komanda, kurias 3:1 laimėjo „Energija“. Šį kartą komandos laukia vienas svarbiausių susitikimo reguliaraus sezono pabaigoje. Rungtynės gali nulemti „Energijos“ likimą turnyrinėje lentelėje ir būsimus atkrintamųjų varžybų priešininkus.

Jei abiejų komandų pozicijos nepasikeis – „Energija“ liks šešta, o „Latgalė“ trečia – kitas komandų susitikimas lauks jau pirmame atkrintamųjų varžybų etape.

Tačiau atvirajame Latvijos ledo ritulio čempionate išlieka ir „Latgalė“ dar gali aplenkti „Metalurgą“, o „Energija“, laimingai susiklosčius priešininkų varžyboms, turi šansų į šeštąją poziciją nustumti „SMScredit.lv“ ekipą.

Viena įdomiausių ir įtempčiausių „Energijos–Orakulo“ sezono atkarpų prasideda jau šį sekmadienį Daugpilyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai