Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą sugrįžusi Agnė Sereikaitė: „Dėl medalių noriu kovoti kiekvienose varžybose“

Greitojo čiuožimo trumpuoju taku atstovė Agnė Sereikaitė trečiadienį po sezono sugrįžo į Lietuvą. Sočio olimpinių žaidynių dalyvė šiemet iškovojo du svarbius medalius – bronzą Europos taurėje ir universiadoje. Be to, sportininkė užėmė rekordiškai aukštą vietą pasaulio čempionate – 8-ąją 500 metrų sprinto rungtyje.
Iš Liverpulio grįžo čiuožėja Agnė Sereikaitė
Iš Liverpulio grįžo čiuožėja Agnė Sereikaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Dabar mano tikslas yra išsilaikyti aukštame lygyje ir turėti galimybę dėl medalių kovoti kiekvienose varžybose.

Sportininkė teigė, kad vyksta šiokia tokia kartų kaita, tačiau ji dar nėra ryški. A.Sereikaitė savo sezoną vertino gerai ir pripažino, kad svarbiausias laimėjimas – iškovota Europos pirmenybių bronza.

„Vertinu labai gerai savo sezoną, kaip ir kasmet jaučiu, kad tobulėju. Didelių tikslų šiemet neturėjau, nes sezonas poolimpinis, lyg pereinamasis, tad laikau jį pasisekusiu.“

VIDEO: Į Lietuvą grįžo čiuožėja Agnė Sereikaitė

Kaip visada gana kukli A.Sereikaitė, paklausta, ar sezonas jai išskirtinis, sakė, kad taip.

„Treniruotis pradėjau anksčiau, rengiausi sezonui jau prieš pusmetį. Nauja vieta, naujos treniruotės, viskas nauja ir pokyčiai išėjo į gera“, – sakė A.Sereikaitė.

„Anksčiau medaliai atrodė ypatingai, bet kai laimi medalį jis jau toks nebeatrodo. Dabar mano tikslas yra išsilaikyti aukštame lygyje ir turėti galimybę dėl medalių kovoti kiekvienose varžybose.“

Praėjusį sezoną čiuožėja treniravosi Čekijoje, o šiam sezonui ir būsimam startui 2018 metų žiemos olimpinėse žaidynėse rengtis pradėjo Vokietijoje.

Vertinu labai gerai savo sezoną, kaip ir kasmet, jaučiu, kad tobulėju.

Sportininkė prieš metus grįžusi į Lietuvą kalbėjo, kad artimiausias tikslas – išlaikyti vairavimo egzaminą. Šįkart į tėvynę grįžusi A.Sereikaitė sakė, kad jau turi ir teises, ir automobilį bei vairuoja.

Sportininkė žada Lietuvoje atsipalaiduoti, susitikti su draugais ir kiek pasportuoti, kad neprarastų formos. Balandžio pabaigoje ji jau skris į Vokietiją, kur pradės rengtis kitam sezonui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito