Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos čempionės „Energijos“ vairą perima Erikas Steponaitis

Lietuvos ledo ritulio čempionų klubas Elektrėnų „Energija“ turi naują pagrindinį trenerį – juo paskirtas buvęs ilgametis „Energijos“ ir nacionalinės rinktinės narys Erikas Steponaitis.
Erikas Steponaitis
Erikas Steponaitis
Temos: 1 Ledo ritulys

Elektrėnų „Energija“ ateinantį sezoną rungtyniaus ir Lietuvos, ir Baltarusijos ledo ritulio lygose.

Apie trenerio pasirinkimą klubo direktorius Rolandas Aliukonis sakė: „Nesame finansiškai labai galingi ir tuo labiau stabilūs, todėl neturime galimybės leistis į avantiūras su užsieniečiais. Tačiau turime čia puikių žmonių ir specialistų, tik reikia suteikti jiems galimybę atsiskleisti. Vedėme derybas su keliais lietuviais, tačiau Eriko ir klubo norai bei galimybės sutapo.“

E.Steponaičio asistentais „Energijoje“ bus nacionalinės rinktinės strategas vokietis Berndas Haake, buvęs pagrindinis ekipos treneris Sergejus Krumkačas bei žaidžiantis treneris Dovydas Kulevičius. Fiziniu komandos pasiruošimu ir toliau rūpinsis Andrius Valatkevičius.

Naujai paskirtas treneris E.Steponaitis apie būsimą darbą kalbėjo su apsidraudimo gaidele: „Turiu daug žaidybinės ir teorinės patirties, neblogai pažįstu vyresnius žaidėjus, nes su daugeliu dar pačiam teko rungtyniauti. Tuo pačiu suprantu, kad laukia sunkus ir atsakingas darbas, nes sezonas nusimato įtemptas. Trenerių štabo sudėtis labai kompetentinga, taip pat turime nacionalinės rinktinės žaidėjų, kurie yra ir bus komandos „variklis“. Dėkoju komandai už pasitikėjimą ir, tikiuosi, padovanosime ateinančiame sezone daug įdomių rungtynių savo sirgaliams.“

Elektrėnų „Energijos“ sportininkai rugpjūčio pirmąją pradedą pasirengimo stovyklą prieš artėjanti naująjį sezoną. Treniruotės vyks Elektrėnuose, o rugpjūčio 23–28 d. klubas dalyvaus A.Čerepanovo garbei organizuojamame turnyre Elektrėnuose.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento