Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nevaldomos muštynės NHL rungtynėse – vienam jų dalyviui nukąstas pirštas

Stipriausios pasaulyje ledo ritulio lygos NHL rungtynės dažnai nutraukiamos dėl žaidėjų muštynių, bet kartais į nemažiau įtemptus konfliktus įsivelia ir sirgaliai. Taip nutiko ir penktadienį per „Arizona Coyotes“ bei „Boston Bruins“ akistatą, liūdnai pasibaigusią vienam iš sirgalių.
Muštynės ledo ritulio rungtynėse baigėsi nukąstu pirštu
Muštynės ledo ritulio rungtynėse baigėsi nukąstu pirštu / „Twitter“ nuotr.

„Kojotų“ savininkas Xavieras Gutierrezas pirmadienį patvirtino nemalonius pranešimus apie muštynių penktadienio rungtynėse baigtį.

Pasirodo, tribūnose kilus muštynėms, vienam iš sirgalių, kuris vėliau pasirodė esąs Stevenas Rocha, nukąstas piršto galiukas.

Aistruolis kaipmat buvo išgabentas į ligoninę, kur jam suteikta pagalba.

Anot Arizonos valstijos policijos, neramumai arenoje prasidėjo 21.30 val. vietos laiku. Asmuo, įtariamas sirgaliaus piršto nukandimu, sulaikytas, jam pareikšti įtarimai.

Iš viso po incidento sulaikyti dar penki jame dalyvavę asmenys, bet jie jau paleisti. Dar du sirgaliai buvo sužaloti ir atsidūrė ligoninėje, bet nė vieno iš jų būklė nėra kritinė.

Kaip matosi Pete'o Blackburno iš „Bally Sports“ padarytame įraše, keli sirgaliai ėmė muštis prieš į konfliktą įsikišant pareigūnams. Vis dėlto net ir tai nenuramino situacijos.

Vienas vyras muštynių įkarštyje stipriai smogė ir moteriai, kuri susmuko ant žemės. Tiesa, panašu, kad ji didelių sužalojimų nepatyrė, nes jau netrukus atsistojo.

Sirgaliams besimušant, jie net kelis kartus vertėsi per kėdes, o konfliktas išgąsdino didžiąją dalį aplink sėdėjusių ledo ritulio gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas