Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NLRL čempionate – 11 iš eilės Elektrėnų ledo ritulininkų pergalė

Nacionalinės ledo ritulio lygos aukščiausiame divizione Kėdainių LRK ilgai erzino Elektrėnų „ESMM/Energiją“, tačiau lemiamam šturmui pritrūko jėgų ir nusileido varžovui 3:4 (2:1, 0:3, 1:0).
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Hockey.lt nuotr.

Kėdainių klubas sėkmingai pradėjo rungtynes ir jau trečiąją rungtynių minutę išsiveržė į priekį. Elektrėnų komanda rezultatą kėlinio viduryje išlygino, tačiau atkaklūs kėdainiečiai iki pirmojo kėlinio pabaigos likus 26 sekundėms vėl išsiveržė į priekį.

„ESSM/Energija“ rūbinėje nutarė su varžovais nebejuokauti ir per 13 minučių pelniusi tris įvarčius persvėrė rezultatą savo naudai.

LRK trečiojo kėlinio pradžioje sušvelnino skirtumą iki minimumo ir sugrąžino intrigą. Vis dėlto, atimti pirmuosius Elektrėnų komandos taškus šiame čempionate nepavyko. Pritrūko jėgų ir meistriškumo. „ESSM/Energija“ iškovojo jau 11 iš eilės pergalę.

Reguliarųjį sezoną baigęs Kėdainių LRK gali ruoštis finalo ketvertui, kurio pusfinalyje susitiks būtent su Elektrėnų klubu.

Aukščiausio diviziono turnyro lentelė (vieta, komanda, rungtynės, pergalės, pergalės po baudinių serijos, pralaimėjimai po baudinių serijos, pralaimėjimai, įvarčiai, taškai):

1. Elektrėnų „ESSM/Energija“   11 11 0 0 0  80:27  33
2. Rygos „Cetra“               12  6 1 1 4  47:46  21
3. Elektrėnų ESC               14  7 0 0 7  78:77  21
4. Kėdainių LRK                15  5 2 1 7  66:67  20
5. Kaliningrado „Delovaja rus“ 12  3 1 1 7  64:74  12
6. Vilniaus VNA                12  1 0 1 9  46:91   7


Nacionalinės ledo ritulio lygos komandos kovoja dėl „Akropolio“ taurės. Ant šios beveik metro aukščio taurės kiekvieną sezoną  įamžinami stipriausių komandų pavadinimai ir žaidėjų vardai bei pavardės. Kaip ir garsioji „Stanley“ taurė, „Akropolio“ taurė nėra atiduodama komandoms. Todėl didžiausia Lietuvos ledo ritulininkų svajonė yra tapti sezono čempionais ir nors kartą iškelti ją virš galvos. Akropolio“ taurė yra garbingiausias Lietuvos ledo ritulio apdovanojimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai