Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmosiose rungtynėse namie šį sezoną Elektrėnų „Energija“ liko be pergalės

Elektrėnų „Energijos“ atstovams nepavyko papildyti savo taškų skaičiaus OHL Baltijos ledo ritulio čempionate. Šeštadienį pirmosiose sezono rungtynėse namuose savo žiūrovams „Energija“ pergalės nepadovanojo. Dvikovą su „Mogo/RSU“ jie baigė patyrę nesėkmę 2:7.
Eimantas Noreika
Eimantas Noreika / hockey.lt
Temos: 1 Ledo ritulys

Šioje dvikovoje „Energija“ pasižymėjo pirmoji, kai vartininką paguldė ir ritulį iš arti į vartus siuntė Tadas Kumeliauskas (03:58, rez. perd. Donatas Kumeliauskas). Visgi, po mažiau nei pusės minutės Krišas Lipsbergas metimu iš toli rezultatą išlygino (04:23, rez. perd. Kasparas Zieminšas, Gatis Spruktas).

Kėlinio pabaigoje „Energija“ gavo nuobaudą, iki kurios pabaigos likus porai sekundžių krito antrasis latvių įvartis. Jo autorius Vladimiras Zaicevas (11:08, rez. perd. Elviss Želubovskas, K. Lipsbergas).

Antrajame kėlinyje vaizdas ant ledo pasikeitė ir latviai pradėjo visiškai dominuoti. Savo pranašumą jie pavertė trimis įvarčiais, kuriuos pelnė K.Lipsbergas, Reinis Marinšas Lejniekas ir Gintas Meija.

Trečiajame kėlinyje „Mogo“ įvarčių kraitį padidino Elvis Želubovskis ir Deividas Sarkanis, bet paskutinį tašką rungtynėse padėjo Eimantas Noreika (58:05, rez. perd. D. Kumeliauskas).

VIDEO: Interviu: Arūnas Aleinikovas

Rytoj 13:00 val. Elektrėnuose šios komandos stos į antrąją tarpusavio akistatą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas