Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pat pasaulio U-18 ledo ritulio čempionatą treneriai žeria priekaištus auklėtiniams: „Patekę į Lietuvos rinktinę vaikinai pasijuto žvaigždėmis“

Lietuvos jaunių (U-18) ledo ritulio rinktinėje prieš pirmąsias rungtynes pasaulio čempionate prieš Didžiosios Britanijos ledo ritulininkus permainingos nuotaikos.
Lietuvos U-18 ledo ritulio rinktinės žaidėjai
Lietuvos U-18 ledo ritulio rinktinės žaidėjai / "Energija" nuotr.
Temos: 1 Ledo ritulys

„Mūsų vaikinai treniruotėje tikrai atrodė neblogai, – po pirmosios treniruotės Herenveno Thialf arenoje kalbėjo vyriausiojo trenerio asistentas Genadijus Kutarcovas. – Tik apmaudu, kad dalis vaikinų patekę į rinktinę pagalvojo, kad tuo viskas ir pasibaigė“.

Treneris pabrėžė, kad pretenzijų buvo vyriausiems rinktinėms žaidėjams, kurie, pasak jo, turi rodyti pavyzdį kitiems. „Vis jie išėjo ant ledo atsipalaidavę, tarsi kokios ledo ritulio superžvaigždės. Šiek tiek trūko kovinio nusiteikimo. Manau, šią kliūtį tikrai pašalinsime“, – sakė G.Kutarcovas.

Jis teigė stebėjęs ir Olandijos bei Didžiosios Britanijos rinktinių treniruotes. „Į sąsiuvinį pasižymėjau kelis dalykus apie olandus, tačiau negaliu dabar sakyti, kokie jie. Apie tai pakalbėsime po rungtynių, – šypsojosi treneris. – Matėme ir britų treniruotę. Tai tikrai labai pajėgi komanda – komanda viską atlieka teisingai“.

Pasaulio čempionato II diviziono B grupės rungtynės Lietuva – Didžioji Britanija vyks šeštadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai