Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SportoTV.lt“ tiesiogiai: sezoną „Balticos“ ledo ritulininkai pradės su gerai pažįstamais varžovais iš Moldavijos

Atsinaujinęs Vilniaus ledo ritulio klubas HC „Baltica“ kviečia klubo aistruolius ir visus, neabejingus ledo rituliui į oficialaus sezono atidarymą, kuris įvyks jau penktadienį 18 val. 30 min. Elektrėnų ledo rūmuose.
A. Tsukanovas
„Baltica“ rungtynių akimirka / baltica.eu nuotr.

Draugiškų rungtynių seriją užbaigę pergalingai, „Baltica“ sezoną atidarys rungtynėmis su Moldavijos „Platina Kišiniov“ ekipa. Praėjusį sezoną komandos jau buvo susitikusios keturis kartus ir HC „Baltica“ gerokai pranoko varžovus.

Šį sezoną „Balticos“ komandą papildė nauji žaidėjai ne tik iš Lietuvos, bet ir iš ledo rituliu garsėjančios Latvijos. Komandos garbę vėl gins ekipos senbuviai Erikas Sadauskas, Aimas Fiščevas, Vladislavas Kuzminas, Aleksandras Tsukanovas, Vladas Nikulinas, Sergėjus Boitsovas, Ritvaras Zonenbergas, Konstantinas Isaevas. Jiems padės nauji perspektyvūs lietuviai: Danielius Nomanovas, Simas Baltrūnas, Ilja Četvertakas, Rokas Bazys, Edvinas Boroška, Simonas Gorelis, Artūras Pavliukovas.

Prie lietuvių prisijungs ir komandą sustiprins latviai Martinšas Oskaras Freimanis, Edgaras Kamolinšas, Ričardas Matuzevičs, Linardas Mazurs-Mago, Emilis Potapovas, Leonardas Rimjanas, Valteris Freisas, Juris Zieminšas, Raimondas Upenieksas bei rusas Konstantinas Kolokolovas. Komandą treniruos treneriai Aigaras Ciprusas ir Valerijus Kulibaba bei lietuvis Arūnas Aleinikovas.

Rungtynių tarp „Balticos“ ir „Platina“ ledo ritulio komandų transliaciją nuo 18:30 val. kviečiame stebėti tiesioginiame „SportoTV.lt“ eteryje bei naujienų tinklalapyje 15min.lt. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento