Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus centre – sniego parkas už 10 Lt

Nuo šios savaitės Vilniaus snieglentininkai ir slidininkai kviečiami savo jėgas išbandyti sniego parke pačiame Vilniaus centre šalia Baltojo tilto. Praėjusį savaitgalį įmonė „Wakerepublic“ čia įrengė ir pristatė sniego parką.
Sniego parkas įsikūrė prie Baltojo tilto.
Sniego parkas įsikūrė prie Baltojo tilto. / „Wakerepublic“ nuotr.

Snieglentininkams ir slidininkams suformuotas sniego parkas, kuriame sumontuota pirmoji Lietuvoje mobili lynų traukos sistema „Sesitec System 2.0“. Šią sistemą  sudaro dvi atramos, tarp jų viršaus nutiestas lynas, elektros variklis ir traukos virvė. Žiemą sistema montuojama ant žemės paviršiaus, taip įrengiamas sniego parkas – sniegračių (angl. snowtubes) trasa ir snieglenčių parkas. Sistemos pagalba snieglentininkai arba slidininkai yra traukiami sniego paviršiumi.

Sniego parko pramogos tiks tiek šeimoms su vaikais, tiek ekstremalių pojūčių mėgėjams. Pastariesiems tai itin puiki alternatyva kelionėms į aplinkinius slidinėjimo centrus, nes savo pomėgiu bus galima mėgautis kasdien. Kiti sniego parko Vilniaus centre privalumai – patogus privažiavimas ir automobilių statymas, greta esančios poilsio zonos.

Darbo dienomis sniego parkas veiks nuo 17 iki 21 val., savaitgaliais nuo 11 iki 21 val. Vienos valandos pasivažinėjimo kaina – 10 Lt. Lankytojai vaišinami kava ir arbata.

Parke panaudotą universalią sistemą galima transformuoti: ją galima montuoti ant vandens telkinių, o lankytojai laikydamiesi už traukos virvės yra tempiami vandens paviršiumi ant vandenlente (angl. wakeboard) ar vandens slidžių. Nuo gegužės vilniečiams ir miesto svečiams ketinama pasiūlyti ir vandens pramogas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai