Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 13

Ką reikėtų žinoti apie dantų implantaciją?

Daugelis dantis praradusių ir norinčių juos atkurti žmonių informacijos apie dantų implantaciją ieško internete, tariasi su draugais ar artimaisiais. Neretai, išsigandę didelių kainų ar nesėkmingos aplinkinių patirties, dantų atkūrimą jie atideda vėlesniam laikui.
Dantų implantai
Dantų implantai / 123RF.com nuotr.

Nemažai žmonių kreipiasi į odontologijos klinikas pamatę viliojančius akcijinius pasiūlymus ir nori, kad jų dantys būtų atkurti reklamoje matytu gydymo metodu už tokią pat, kaip nurodyta, kainą.

Tačiau „Kauno implantologijos klinikos“ gydytojas odontologas Andrius Jonaitis pabrėžia, kad visi mes esame skirtingi, skiriasi kiekvieno mūsų dantų ir burnos būklė, todėl negali būti vieno, visais atvejais tinkančio dantų atkūrimo būdo.

„Visgi ne visi pacientai nori tai suprasti. Pateikus individualias, konkrečiam žmogui tinkamiausias rekomendacijas ir pasiūlius kitokį dantų atkūrimo planą, dažnas su tuo nesutinka ir mėgina ieškoti, kas atliktų būtent jo pageidaujamą gydymą.

Deja, toks užsispyrimas dažniausiai baigiasi nesėkme ir konfliktu tarp paciento ir gydytojo, nes pasiektas rezultatas neatitinka lūkesčių”, – sako A. Jonaitis. Patyręs implantologijos specialistas pasakoja, ką apie dantų implantaciją reikėtų žinoti kiekvienam apie ją svarstančiam ir kokybiško bei ilgaamžio rezultato siekiančiam žmogui.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis dantų implantus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas