Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas gydymo metodas delikačioms moterų problemoms spręsti – pamirškite gėdą ir diskomfortą

Skausmas apatinėje pilvo dalyje, makšties išsausėjimas, šlapimo nelaikymas, skausmingi lytiniai santykiai – tai ne vieną moterį kamuojančios problemos, dėl kurių nukenčia gyvenimo kokybė. Vis dėlto problemų ignoruoti nereikėtų, o kartais jas galima išspręsti stebėtinai paprastai.
Susirūpinusi moteris.
Susirūpinusi moteris. / Shutterstock nuotr.

Gydytojas urologas Arvydas Varaneckas pasakoja apie naują gydymo metodą, kuris efektyviai ir nesudėtingai sprendžia šias moterų problemas.

Anot specialisto, ignoruoti problemų nereikėtų, o laiku pradėjus gydymą galima sulaukti itin džiuginančių rezultatų.

Su gydytoju kalbamės apie vieną naujovę, kuri gali ženkliai pagerinti moterų gyvenimo kokybę ir išspręsti ne vieną delikačią problemą – deja, bet moterys vis dar dažnu atveju kenčia nemalonius simptomus, tačiau nesiryžta kreiptis pagalbos, nors ji gali būti stebėtinai nesudėtinga ir neskausminga.

Atstovų nuotr./Arvydas Varaneckas
Atstovų nuotr./Arvydas Varaneckas

Gydymas žemo intensyvumo smūginėmis bangomis, arba vadinamoji atkuriamoji terapija, – kas tai?

Su šia technologija dirbu jau 12 metų gydydamas vyrų erekcijos sutrikimus. Smūginės bangos yra palyginus nauja, bet saugi ir efektyvi terapija, pagrįsta žemo intensyvumo akustinių impulsų perdavimu. Tai regeneracinės medicinos dalis: aktyvinami gijimo ir regeneracijos mechanizmai audiniuose.

Žemo intensyvumo smūginės bangos duoda įvairių svarbių naudų, jas įrodė daugybė medicininių tyrimų, atliktų per pastaruosius 40 metų.

Atstovų nuotr./Smūginių bangų terapijos aparatas
Atstovų nuotr./Smūginių bangų terapijos aparatas

Kaip šios bangos veikia žmogaus organizmą?

Svarbiausias poveikis – kraujotakos audiniuose suintensyvinimas. Tai pasiekiama pirmiausia sukeliant kraujagyslių išsiplėtimą; kitas mechanizmas – naujų kraujagyslių, jų atšakų susiformavimas, mediciniškai vadinamas neoangiogeneze.

Taip pat aktyvinamos kamieninės ląstelės, kurios regeneruoja ir atkuria kraujagyslių sienelę, aktyvina augimą. Kita labai svarbi smūginių bangų savybė yra regeneracinė veikla – tai audinių elastingumo padidėjimas, ląstelių proliferacijos suaktyvėjimas; taip pat stabdomas jungiamojo audinio ir kolageno irimas.

Verta paminėti ir uždegimą slopinantį, skausmą mažinantį, raumenis atpalaiduojantį poveikį.

Kaip moteriai, turinčiai problemų dėl lytinių santykių ar šlapimo nelaikymo, tai gali padėti?

Moderniausia žemo intensyvumo smūgio bangų pritaikymo sritis yra seksualinė disfunkcija. Vyrams erekcijos sutrikimo gydymo tikslu šią terapiją naudojame jau daugiau nei dešimtmetį, ji puikiai tinka ir moterų lytinės funkcijos sutrikimo bei šlapimo nelaikymo gydymui.

Pagrindiniai privalumai moteriai: padidėja potraukis, susijaudinimas lytinių santykių metu, atkuriamas makšties drėgnumas, padidėja audinių elastingumas, sumažėja skausmas ir diskomfortas lytinių santykių metu ar po jų. Žinoma, svarbu apskritai stiprinti organizmą, nes viskas kartu suteikia geresnę bendrą seksualinę patirtį ir gyvenimo kokybę.

Be to, smūginės bangos, sklindančios pro makšties sienelę į šlapimo pūslės sienelę ir šlaplės rauką, gali padėti sumažinti šlapimo nelaikymą, kuris pasireiškia nevalingu ištekėjimu streso metu, kosėjant, čiaudint, juokiantis, šokant arba kai vargina staigus noras pasišlapinti.

Shutterstock nuotr./Moteris
Shutterstock nuotr./Moteris

Kaip atliekama šoko bangų terapija moterims?

Gydymas visiškai saugus ir neskausmingas, nereikia jokios anestezijos. Naudojame specialų „Direx“ kompanijos įrenginį iš Izraelio. Gydymas skirstomas į seansus: šeši seansai – po du per savaitę. Vienas trunka apie 40 minučių.

Specialiu patentuotu davikliu energija siunčiama į išorinius lytinius organus: klitorį, mažąsias bei didžiąsias lytines lūpas, makšties sieneles.

Tai visiškai saugus ir 100 proc. neskausmingas gydymas, po jo pacientė gali grįžti į savo kasdienę veiklą be jokių apribojimų.

Atstovų nuotr./Smūginių bangų terapijos aparatas
Atstovų nuotr./Smūginių bangų terapijos aparatas

Kodėl verta rinktis šią terapiją ir kur ji atliekama?

Smūginių bangų terapijos aparato moterims įsigijimas tikslingai papildė mūsų klinikos prietaisų rinkinį, nes praplėtė moterų galimybes pasirinkti tinkamiausią gydymo metodą, juk kai kurie iš jų pagal savo specifiką būna labai riboti, turintys šalutinių poveikių ar net stokojantys mokslinių įrodymų.

Taigi, pradėdami taikyti šį moksliškai įrodytą naujovišką metodą, galime pasiūlyti moderniausią gydymą, kuris sujungia saugumą ir veiksmingumą.

Yra duomenų apie akivaizdžius šio gydymo metodo rezultatus jaunesnėms moterims, todėl nuoširdžiai raginu nedelsiant kreiptis į mus – suteiksime išsamią informaciją.

  • Gyd. urologas Arvydas Varaneckas
  • „Amberclinic“
  • Šaulių g. 54, Klaipėda
  • + 370 685 36 386

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas