Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Trenerė Beata Duko dalijasi rytinės mankštos pamoka: užtruksite iki 10 min, o rezultatai nustebins

Visi norime būti sveiki ir gerai jaustis, tačiau šiais beprotiško tempo laikais, deja, ne visada randame laiko pasirūpinti savo sveikata – tiek fizine, tiek emocine. O dideliems pokyčiams pasiryžti apskritai dažnai stingame motyvacijos ir juos stumiame šalin. Tiesa ta, kad kartais dideli dalykai prasideda nuo mažų žingsnelių, kuriuos padaryti paprasta. O juk įspūdingas žygis visada prasideda nuo pirmo žingsnelio.
Beata Duko
Beata Duko / Asmeninio albumo nuotr.

Mitybos specialistė bei asmeninė trenerė Beata Duko įsitikinusi – rasti bent šiek tiek laiko savo sveikatai išties būtina, o tam, kad jaustumėmės geriau, nebūtina penkiskart per savaitę eiti į sporto salę.

Specialistė dalijasi rytinės mankštos pratimų rinkiniu, kurį nesudėtingai padarysite namuose, tiesiog įprastomis namų sąlygomis, be ypatingo pasiruošimo ir skirdami tam nedaug laiko.

„Rekomenduoju šią mankštą kiekvienam įvesti į savo ryto rutiną: daug metų dirbdama su klientais pastebėjau vieną bendrą dalyką – visiems trūksta laiko nueiti į sporto salę, tačiau 5-7 minutes kasryt tikrai kiekvienas sau galime rasti“, – įsitikinusi B.Duko.

Specialistė rekomenduoja atsikėlus ryte išgerti vandens ir rasti sau apie dešimt minučių laiko prasimankštinti bei išjudinti po nakties miego „kiekvieną sąnariuką“.

„Kai mes judame, sąnarius aprūpiname maistinėmis medžiagomis, jie tampa lankstesni, mobilesni, – žmogus gali lengviau judėti“, – paaiškina trenerė.

Beata dalijasi sesudėtingų pratimų eiga ir atlikimu – videotreniruotę galite naudoti kaip asmeninio trenerio pamokėlę kiekvieną rytą, kol mankštą įsiminsite ir galėsite kartoti patys.

Žiūrėkite, mankštinkitės ir būkite sveiki!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas