Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paaiškino, kodėl ši grožio procedūra taip sparčiai užkariauja Lietuvos gyventojų širdis

Estetikos klinikų teikiamų paslaugų statistika rodo, kad mūsų šalyje įsigali nepageidaujamų plaukelių šalinimo lazeriu procedūros. Vienos iš didžiausių šalyje estetikos klinikos „REVÙ CLINIC“ ekspertai sako, kad ši tendencija neturėtų stebinti: vejamės prie to jau seniai pripratusį Vakarų pasaulį, be to, naujausios technologijos leidžia procedūras padaryti vis labiau komfortiškas ir saugias.
REVU CLINIC lazerine depiliacija
Kojos / REVU CLINIC nuotr.

„Pastarasis populiarumo šuolis įvyko iš karto po to, kai Lietuvoje pristatėme bene galingiausią ir moderniausią šios srities sprendimą: Fotona Aleksandrito lazerį. Žinia apie praktiškai neskausmingą ir greitą būdą visam laikui atsisveikinti su nepageidaujamais plaukeliais pasklido organiškai: jį išbandžiusios klientės ir klientai ėmė pas mus siųsti savo draugus ir drauges“, – sako „REVÙ CLINIC“ vadovė, gydytoja Vilma Viliūšienė.

Ekspertės teigimu, unikali ir pirmoji pasaulyje Fotona Aleksandrito lazerio patentuota vėsinimo sistema užtikrino iki šiol neregėtą procedūros komfortiškumą, ji tapo beveik visiškai neskausminga. Šis pokytis kartu su dar efektyvesniais rezultatais ir lėmė išaugusį procedūros populiarumą.

REVU CLINIC nuotr./„REVÙ CLINIC“ vadovė, gydytoja Vilma Viliūšienė
REVU CLINIC nuotr./„REVÙ CLINIC“ vadovė, gydytoja Vilma Viliūšienė

Fotona Aleksandrito lazeris – tai išskirtinai tikslus šiuolaikinio mokslo išradimas, išsiskiriantis ypač didele net 31 kW galia bei leidžiantis per keliolika minučių šaldant ir beveik be skausmo pašalinti nepageidaujamus plaukelius nuo bet kurios kūno vietos. Pirmoji tokia pasaulyje, revoliucinė vėsinimo sistema užtikrina, kad procedūra būtų maloni ir patogi, o svarbiausia – maksimaliai saugi.

Tai – kur kas saugesnė alternatyva senesniems Aleksandrito modeliams. Stimuliuodamas kolageno sintezę, lazeris tuo pat metu rūpinasi oda: užtikrina, kad ji būtų švelni ir glotni.

Pilnas procedūrų kursas įprastai susideda iš vidutiniškai 6 apsilankymų kas maždaug 1-2 mėnesius. Taip sunaikinami plauko folikulai ir iš jų plaukai daugiau nebeatauga. Veikiant hormonams ir formuojantis naujiems folikulams, specialistai rekomenduoja palaikomosioms procedūroms po kurso apsilankyti maždaug 1-2 kartus į metus, kad švelni oda be nepageidaujamų plaukų džiugintų nuolat.

REVU CLINIC nuotr./Vilnius REVU CLINIC
REVU CLINIC nuotr./Vilnius REVU CLINIC

Naujausios technologijos reikalauja ekspertiškumo

Naujojo Fotona Aleksanrito lazerio procedūroms atlikti yra būtina patyrusių profesionalų priežiūra.

„Tam, kad įspūdingos pasaulyje kuriamos technologijos būtų naudojamos tinkamai, įdarbinamas visas jų potencialas ir užtikrinami geriausi rezultatai, privaloma jas patikėti į ekspertų rankas.

Tikrai turime kuo didžiuotis: vien mūsų klinikose Vilniuje ir Kaune dirba daugiau nei 80 patyrusių estetinės medicinos profesionalų, sulaukiančių tik aukščiausių Aleksandrito lazerį išbandžiusių klientų vertinimų“, – sako „REVÙ CLINIC“ vadovė.

Ir Aleksandrito, ir Diodiniai lazeriai

„REVÙ CLINIC“ – viena iš nedaugelio klinikų Lietuvoje, savo klientams galinti pasiūlyti ne vieną technologiją efektyviam ir ilgalaikiam plaukų šalinimui.

„Nors mokslinių studijų duomenimis tiek Aleksandrito, tiek Diodiniai plaukų šalinimo lazeriai yra labai efektyvūs, visgi dėl individualių kiekvieno kliento organizmo savybių, vienoks ar kitoks pasirinkimas gali būti subjektyviai efektyvesnis. Būtent todėl nusprendėme turėti abi šias technologijas – ir Diodinius, ir Aleksandrito lazerius, kad kiekvienas klientas maksimalų rezultatą galėtų pasiekti vienoje vietoje“, – teigia „REVÙ CLINIC“ vadovė V.Viliūšienė.

REVU CLINIC nuotr./REVU CLINIC Aleksandrito ir Diodinis lazeriai
REVU CLINIC nuotr./REVU CLINIC Aleksandrito ir Diodinis lazeriai

Daugiau nei 70 tūkst. įvairių procedūrų kasmet atliekanti „REVÙ CLINIC“ komanda teikia ko gero visų estetikos paslaugų spektrą ir išskirtinį dėmesį skiria inovacijoms. Stilingų klinikų Vilniuje ir Kaune ekspertai nuolat gilinasi į pasaulyje pristatomas technologines naujoves bei ambicingai investuoja veždami jas į Lietuvą. Naujausia įranga ir išskirtinai aukštos kvalifikacijos specialistai leidžia užtikrinti nepriekaištingą klinikos reputaciją rinkoje, teigiamus klientų vertinimus ir rekomendacijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito