Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Marcelė pasidalino jautriu prašymu: padėkite į komą panirusiam broliui, jei galite, aukokite

15min redakciją siekė jautrus Marcelės Kuliešiūtės prašymas. Broliui patyrus sunkią galvos traumą ir tik per stebuklą išgyvenus (tiek nelaimę, tiek operaciją) šeima organizuoja pinigų rinkimo akciją ir prašo prisidėti visų, nors kiek galinčių. Pinigų reikia Roko, kuris tebėra komoje, gydymui ir reabilitacijai.
Pagalbos akcija
Pagalbos akcija / Asmeninio arch,nuotr.

Šeima turi vilties: ligonis jau pradeda reaguoti į aplinką. Kolkas šeimą labiausiai nuvilia valstybinė sveikatos apsaugos sistema... Didžioji dalis finansinės naštos krenta ant su didžiuliu iššūkiu susidūrusios šeimos.

Dalinamės Marcelės laišku ir prašymu.

„Birželio 30 dieną mano vyriausias brolis Rokas patyrė sunkią galvos traumą ir dabar yra komoje. Jau eina trečias mėnuo šio išbandymo, ar, kaip sakytų, pats Rokas nuotykio…

Per šį laiką gavau daugybę žinučių, skambučių, rekomendacijų, apkabinimų ir gražių linkėjimų! Ačiū jums labai labai! Tai man dar labiau parodė koks Žmonių Žmogus yra Rokas Jupiteris Kuliešius ir kokią armiją mylinčių žmonių turi aplinkui.

Asmeninio arch.nuotr./Rokas Jupiteris Kuliešius
Asmeninio arch.nuotr./Rokas Jupiteris Kuliešius

Mes su šeima dedame visus savo resursus: meilės, laiko, energijos, pinigų… Dauguma klausiate, kaip dar galite padėti, šiuo metu čia yra realiausias būdas, prisidėti finansiškai arba pasidalinti šia žinute.

Už šiuos pinigus, sudėjus su turimais, mes suteiksime geriausias galimybes ir gydymą bei reabilitaciją Rokui pasveikti kiek įmanoma labiau!

Surinktos lėšos padės mums:

  • Pirkti nefinansuojamus vaistus, papildus, vitaminus, gerąsias bakterijas, priežiūros priemones.
  • Sumokėti už geriausią privačią slaugos ligoninę, pasamdyti daugiau kineziterapeutų, ergoterapeutų, masažistų, kurie padėtų palaikyti jo kūno sveikatą.
  • Pirkti reikalingą įrangą ir priemones.
  • Kai Rokas atsibus, o labai tikiu, kad taip bus, skirsime visus resursus jo reabilitacijai, specialistams, centrams, priemonėms ir viskam kas tik padėtų, svarstysime užsienio variantus.

Šiandien Rokas yra slaugos ligoninėje Vilniuje, vis stiprėja ir kovoja. Kasdien būna atsimerkęs, atkreipia dėmesį, kas ateina pro duris. Uždegimas sumažėjęs, jis pradėjo sukioti galvą, labiau ją laikyti, o vakar mama pastebėjo, kaip pajudino kelis rankos pirštus pirmąjį kartą!

Rokas yra kovotojas, the Rock. Jis gyvena savo taisyklėmis, nekenčia korupcijos, nesąžiningumo ir Babilono. Jis man brolis, kuris dalyvauja mano nuobodžiose akademijos peržiūrose, pastato antrasolę studijoje, kasmet kuria Velykų zuikio paieškas Mortytei, organizuoja vakarėlius ir festivalius. Jis gerokai vyresnis, todėl visada iškreipdavo mano suvokimą, kaip gyvena seniai : 43 metų jis dažosi plaukus blondiniškai, važiuoja į Burning Man, miega ant plausto ežere, maudosi nuogas, žaidžia badmintoną, keliauja ir dalyvauja daugiau nei aš.

Padėkime Rokui sugrįžti pas mus ir vėl džiaugtis gyvenimu!“, – rašo M.Kuliešiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas