Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauną gydytoją užklupo sunki liga: pagalbos prašo ugniagesiai

Ugniagesiai gelbėtojai viešai prašo padėti jaunai gydytojai Ingai Kisielienei, kurią užklupo sunki liga. Gydytojos vyras ir brolis dirba ugniagesiais ir gelbsti žmonių gyvybes.
Gydytoja Inga Kisielienė su vyru Jonu ir broliu Mariumi
Gydytoja Inga Kisielienė su vyru Jonu ir broliu Mariumi / Nuotr. iš asmeninio archyvo

„Ugniagesiai gelbėtojai ir gydytojai nuolat gelbsti žmonių gyvybes, bet kartais pagalbos prireikia ir jiems. Skaudūs išbandymai neaplenkė ugniagesio gelbėtojo ir gydytojos šeimos. Netikėtai užklupus sunkiai ligai – smegenų vėžiui glioblastomai, mūsų visų parama šiuo metu yra labai reikalinga gydytojai Ingai Kisielienei, neseniai apsigynusiai medicinos mokslų daktaro laipsnį ir visada besirūpinusiai kitų sveikata“, – rašoma Valstybinės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos paskyroje „Facebook“.

„Šioje nuotraukoje ji kartu su vyru Jonu Kisieliumi, dirbančiu ugniagesiu gelbėtoju Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 3-iojoje komandoje, ir broliu Mariumi Sargevičiumi – Prienų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos vyr. ugniagesiu gelbėtoju. Jų didžiausias troškimas, kad mylima žmona ir sesuo Inga įveiktų ligą.

Naujausi gydymo būdai teikia vilties, bet dalis jų yra labai brangūs, pasiekiami tik užsienyje ir tam reikia lėšų. Todėl šiuo metu kiekvieno mūsų parama yra labai reikalinga, kad suteiktų viltį ir padėtų jai pasveikti“, – teigiama pranešime.

Nuotr. iš asmeninio archyvo/Gydytoja Inga Kisielienė
Nuotr. iš asmeninio archyvo/Gydytoja Inga Kisielienė

Kai kurie gydymo būdai tik mokami

Anksčiau pagalbos viešai paprašė ir pati Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto mokslininkė, dermatovenerologė I.Kisielienė.

„Rašau norėdama paprašyti pagalbos. Šių metų rugpjūčio 28 dieną pasiekiau vieną savo svajonių, apsigyniau medicinos daktaro laipsnį, o po kelių dienų man diagnozavo glioblastomą – agresyvią smegenų vėžio formą“, – rašo I.Kisielienė savo „Facebook“ paskyroje.

Gydytoja prašo visuomenės pagalbos kovojant su sunkia liga.

„Ši diagnozė nukrito, kaip iš giedro dangaus, sukrėtė mane ir mano artimuosius, privertė nutraukti mylimą darbą ir persvarstyti ateities planus. Būdama medike suprantu, kas manęs laukia, bet pasiduoti negaliu ir neketinu.

Žinau, kad bus nelengva kova, kurios viena nelaimėsiu. Nors ir labai sunku, esu priversta prašyti Jūsų pagalbos. Pirmas gydymo etapas jau suplanuotas ir pradėtas, bet, žinau, kad gydymo reikės ir ateityje. Deja, kai kurie gydymo būdai yra mokami arba taikomi tik užsienio šalyse. Su mane gydančių gydytojų pagalba esu pasiryžusi išnaudoti visas galimybes.

Nusprendžiau atidaryti savo vardo fondą, kuris skirtas rinkti lėšas mano glioblastomos gydymui. Kviečiu, tuos kas gali ir nori, prisidėti prie mano gydymo kelionės.

Nuoširdžiai dėkoju savo šeimai, rodančiai begalinę stiprybę, medikams, giminei, draugams ir kaimynams, kolegoms, savo pacientams ir visiems, kurie šiuo sunkiu metu, visomis išgalėmis stengiasi man padėti. Be Jūsų pagalbos pirmosios dienos su šia liga būtų buvę be galo sunkios. Ačiū“, – rašo I.Kisielienė.

Paramą galima skirti:

Gavėjas: Dr. Ingos Kisielienes labdaros ir paramos fondas.

Įmonės kodas: 307005355

Sąskaitos numeris: LT037300010189701641

Paskirtis: Gydymui

Bankas: Swedbank

Banko adresas: Konstitucijos pr. 20A, 09321

SWIFT kodas: HABALT22

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento