Paragauk
5 pojūčių kalėdos
5 pojūčių Kalėdos
Patirk
Pamatyk
Paragauk
Užuosk
Išgirsk
Žinoma virtuvės šefė Aldona Gečienė kviečia pasigaminti „foršmaką“: „Silkė visada liks populiari“
Išsaugota
Paprastas patiekalas kūčioms – skryliai su aguonom, razinom ir riešutais
Išsaugota
Skani puošmena – meduolinis namelis. Receptas, įkvėpimai ir statybų instrukcija
Išsaugota
5 patiekalai šventėms su burokėliais: baršteliai, derinys su silke, mišrainės
Išsaugota
„Aurimėlio virtuvė“: itališki pyragėliai „Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu
Išsaugota
5 nuostabūs kalėdiniai skanėstai iš skirtingų Europos šalių: nuo štoleno iki pudingo
Išsaugota
Geriausia dovana – valgoma: ką pirkti, o ką ruošti patiems? Idėjos, patarimai, receptai
Išsaugota
Keptų traškių bulvių garnyras su sūriu, idealus prie bet kokio kepsnio
Išsaugota
„Bulvių košės“ receptas: silkė su džiovintais grybais, porais ir morkomis
Išsaugota
Rodyti senesnius straipsnius