Aldona Gečienė šventėms kviečia pasigaminti foršmako

Žinoma virtuvės šefė Aldona Gečienė kviečia pasigaminti „foršmaką“: „Silkė visada liks populiari“

Skryliai su aguonomis

Paprastas patiekalas kūčioms – skryliai su aguonom, razinom ir riešutais

Kalėdinis meduolinis namelis

Skani puošmena – meduolinis namelis. Receptas, įkvėpimai ir statybų instrukcija

Silkė su burokėliais

5 patiekalai šventėms su burokėliais: baršteliai, derinys su silke, mišrainės

„Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

„Aurimėlio virtuvė“: itališki pyragėliai „Cannoli“ su rikotos, pistacijų, aviečių kremu

Kalėdiniai kepiniai

5 nuostabūs kalėdiniai skanėstai iš skirtingų Europos šalių: nuo štoleno iki pudingo

Valgomos dovanos

Geriausia dovana – valgoma: ką pirkti, o ką ruošti patiems? Idėjos, patarimai, receptai

Keptų traškių bulvių garnyras

Keptų traškių bulvių garnyras su sūriu, idealus prie bet kokio kepsnio

Tinklaraštininkė Laura ir jos ruošta silkė su priedais

„Bulvių košės“ receptas: silkė su džiovintais grybais, porais ir morkomis