„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Agurkai

Visos temos
Agurkai Agurkai

Agurkai (lot. Cucumis) – moliūginių (Cucurbitaceae) šeimos augalų gentis. Agurkus galima marinuoti, rauginti, valgyti žalius. Jie tinka šlakų išvalymui.

Kepenėlių ir bulvių salotos

Senas geras močiutės receptas: sočios kepenėlių salotos

Saldi agurkų mišrainė

Metas marinuoti: saldi agurkų mišrainė

Konservuoti agurkai

Rauginti agurkai žiemai: patikrinti receptai ir patarimai, kaip nesugadinti

Arbūzų ir agurkų slašas

Arbūzų ir agurkų slašas – gaivumas neišpasakytas

Rauginti agurkai

Ar žinojote: agurkus šviežiai ir greitai pasiraugti galima ir be vandens

Pomidorų ir kopūstų salotos

Greita, sveika ir skanu: kopūstų – pomidorų salotos

Agurkų sodinukai

Kupiškio rajone nupjautas 51 agurko stiebas

Nomedos Marčėnaitės agurkų receptas

Nomedos Marčėnaitės „bestseleris“: firminiai agurkai, kurių neatsivalgo ir vaikai, ir svečiai

Agurkai

Auksiniai patarimai, kaip raugti ir marinuoti agurkus