„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Ajana Lolat

Visos temos
Visos naujienos, reportažai ir komentarai apie Ajana Lolat, publikuoti portale 15min.lt
Ajanos Gineso rekordo siekimas

Gineso rekordininkės Ajanos Lolat įkurtas „Mulan fondas“ gavo išskirtinį statusą

Ajanos Lolat ir Justo Pažarausko šaulių priesaika

Ajana Lolat toliau laužo stereotipus: su vyru paralimpiečiu Justu tapo šauliais

„Nueiti daugiau kaip tris šimtus kilometrų – kiekvienam rimtas išbandymas, bet judėjimo problemų neturintis žmogus juos nužingsniuotų per savaitę ar dvi, o man prireikė septynių, – sako Ajana. – Labai džiaugiuosi, kad mane lydėjo širdies žmonės, kurie stengėsi prisiderinti prie mano tempo“

Ajana Lolat – 7 savaitės per Lietuvą su ramentais: sunki pradžia, ašaros tualete ir vestuvių metinės žygyje

„Gineso rekordininkė Ajana Lolat-Pažarauskienė Druskininkuose pabaigė savo „Svajonių žygį“ per Lietuvą“

Guinnesso rekordininkė Ajana Lolat-Pažarauskienė Druskininkuose pabaigė savo „Svajonių žygį“ per Lietuvą

Ajana Lolat-Pažarauskienė svečiuose pas Vytarą Radzevičių

Vytaras Radzevičius ruošė pietus Guinnesso rekordininkei Ajanai Lolat: atšvęsta jai svarbi proga

Ajanos žygio akimirkos

Prie su ramentais per Lietuvą žygiuojančios Ajanos jungiasi garsūs žmonės: tarp jų – ir V.Alekna

Ajana ir Mulan

Per Lietuvą su ramentais žygiuojanti A.Lolat tikisi surinkti pinigų fondo veiklai

Ajana Lolat-Pažarauskienė

Gineso rekordininkė Ajana – apie kilnų žygį, gyvenimo mestus iššūkius ir paralimpietį vyrą

Ajana Lolat

Ajana su ramentais jau įveikė per 100 km: pūslės, kraujas ir nežinia, kur teks praleisti naktį