Naujienos ankstesnės nei 2018-11-08 19 val.
Paulius Jurkevičius

Paulius Jurkevičius: 6 mano ir jūsų klausimai, kuriuos užduosime dietologui

Jurga ir Paulius Jurkevičiai bei jų gamintas patiekalas

Vakarienė pas Jurgą ir Paulių. „Novello“ – naujas alyvuogių aliejus. Ką su juo gaminsime?

Renata Ničajienė ir jos keptas apelsininis keksas

Renatos Ničajienės „Sezoninė virtuvė“: apelsininis keksas su alyvuogių aliejumi

Keptos bulvės

Kaip skaniai iškepti bulves: gudrybės, kurių nežinojote, ir 5 receptai

Rapsų aliejus

Į ką atkreipti dėmesį prieš perkant naują aliejaus butelį?

Antonis Mikulskis

FNTT tyrimas: atskleista latvių ir lietuvių organizuota grupė, sukčiavusi PVM

Rapsų aliejus

Kaip maisto gaminimui išsirinkti aliejų?

Salotos su graikiniais riešutais

Kuo paskaninti šviežas salotas: tiks ir riešutai, ir ryškesnio skonio aliejai

Žalumynai ir alyvuogių aliejus

Renkamės aliejų: koks sveikiausias, kuris tinka kepimui, virimui ir salotoms