Alus Alus

Alus – silpnas alkoholinis gėrimas, gaminamas mielėmis fermentuojant grūdų (miežių, kviečių, ryžių) salyklą. Dėl skonio ar stiprumui pagerinti pridedama apynių, cukraus, medaus, kitų prieskonių.

Alus yra vienas seniausių žmonijos gaminamų alkoholinių gėrimų.

Įvykio vietoje

Ariogaloje – girto vaikino viražai: iš pradžių prisivogė alaus, tada kirviu sukapojo BMW

kalnapilio-tauro-grupes-atstovu-pasidalintas-irasas

„Kalnapilio-Tauro grupės“ atstovų pasidalintas įrašas

„Putoja“
Reklama

Egzotika tarptautinėje craft aludarių parodoje „Putoja“

IMAGO/Heinz Genhardt / IMAGO/Heinz Gebhardt

Alaus gamyba Europos Sąjungoje pernai sumenko 5 proc.

Vartotojai užtikrintai tarė savo žodį: „Švyturys“ – kokybiškiausio nealkoholinio alaus gamintojas
Reklama

Vartotojai užtikrintai tarė savo žodį: „Švyturys“ – kokybiškiausio nealkoholinio alaus gamintojas

Maisto kainos „Granatų“ festivalyje

Kiek šiemet kainuoja maistas ir alus „Granatos Live“: kebabų mėgėjai netaupo, prie cepelinų – eilės

BNS nuotr.

Latvijoje alaus gamyba šiemet padidėjo 6 proc., vartojimas – 3 proc.

Alaus someljė Tomas Josas

Gastronomas Tomas Josas: nuo bakalauro darbo apie alų iki pirmojo alaus someljė titulo Lietuvoje