Naujienos ankstesnės nei 2018-06-13 23 val.
Alyvuogės

Universaliosios alyvuogės: nuo užkandžių ir kepinių iki rimtųjų patiekalų. 15 receptų

Liana Davletšina

Alyvuogių aliejaus degustuotoja L.Davletšina: „Jei norime realios naudos sveikatai, turime jį vartoti nuolat ir gausiai“

„Gribiche“ padažas

Strelkabelka receptas: „gribiche“ padažas prie kiaušinių

Alyvuogės

Ką slepia juoda alyvuogių spalva: greičiausiai nuo šiol mieliau rinksitės žaliąsias

maistas_01

Kai užklumpa netikėti svečiai: juodųjų alyvuogių užtepėlė ant trapučių

Duona su alyvuogėmis ir rozmarinais

Vytaro Radzevičiaus „Pasaulio puodai“: duona su alyvuogėmis ir rozmarinais

Alyvuogės stiklainiuose

JAV dėl „nesąžiningų subsidijų“ nustatė importo muitus Ispanijos alyvuogėms

Marinuotos alyvuogės

Marinuotos alyvuogės ir užkandžiai su šiomis „uogomis“: 7 receptai

Maistas smegenims

Tyrimas: protingas gerųjų riebalų vartojimas augina ne svorį, o intelektą