Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Alyvuogių aliejus

Visos temos
Alyvuogių aliejus Fotolia nuotr./Alyvuogių aliejus

Alyvuogių aliejus – aliejus, gaminamas iš alyvmedžio vaisių. Gausiai naudojamas Viduržemio jūros šalių kulinarijoje. Taip pat naudojamas kosmetikos, muilo gamyboje. Kulinarijoje naudojamas natūralus (pvz., salotoms), taip pat virimui (pvz., gruzdintuvėse).

Salotos, aliejus

Alyvuogių aliejus: ar vartodami kasdien numesime svorio?

Kiaušinis

3 būdai sėkmingai išvirti kiaušinį be lukšto: nebūtinai net reikės acto

Vištienos salotos

Nuostabaus skonio vištienos salotos: būtinai paragaukite ir nudžiuginkite šeimą

Liana Davletšina ir Kristina Rimienė

Alyvuogių aliejaus someljė L.Davletšina – apie karjeros posūkį, kurį paskatino italas, ir šoką šeimoje

Alyvuogių aliejus

Karščio banga Europoje kelia grėsmę dar vienam derliui: vieno produkto galime pritrūkti, kainos gali augti

Užšaldytos užpylus alyvuogių aliejumi žolelės neperšala

Šaldyti prieskoninių žolelių kubeliai visiškai nauju būdu

Guoda Azguridienė dalijasi žiniomis apie alyvuogie aliejų

Ekspertės patarimai apie alyvuogių aliejų: atskleidžia ir kiek atsieis kokybiškas

Alyvuogių aliejus

Alyvuogių aliejus pabrango 30 proc., bet tai – dar ne pabaiga: kaltos sausros Ispanijoje

Alyvuogės

14 faktų apie alyvuoges: kokio vitamino gausu, kurios kaloringesnės – žalios ar juodos ir kaip marinuoti