Anakardis

Visos temos
Anakardis Riešutai ir džiovinti vaisiai

Anakardis – tai lenktas, iš dviejų skiltelių sudarytas sausasis kaulavaisis, jo viduje yra sėkla. Šviežiose sėklose gausu odos alergiją sukeliančios anakardžio rūgšties, tačiau pakepinti anakardžio „riešutai“ yra tinkami valgymui.

Lidl riešutų asortimentas
Reklama

Naujovė riešutų mėgėjams – tvaresni anakardžiai: kuo jie ypatingi?

Veganiškų užkandžių duetas

Nori – gali atrasti: anakardžių „sūris“ ir tofu užtepėlė su riešutais

Anakardžiai

3 skirtingi, bet puikūs receptai su anakardžiais: sviestas, sriuba ir padažas makaronams

Riešutai

Riešutų plauti nebereikia: garais pasterizuotas užkandis – tiems, kurie rūpinasi sveikata

auGalingi patiekalai

auGalingas pirmadienis: avinžirnių-saldžiųjų bulvių karis ir kokosų-anakardžių kremo desertas

Vištienos troškinys

Riešutai vertingesni nei mėsa? Gydytoja: mėsa rūgština mūsų organizmo pH

Tinklaraštininkės Rūta ir Asta bei jų gamintas skanėstas

FeedMySister receptas: riešutų kremas su kriaušėmis, gervuogėmis ir lazdyno riešutais

Salotos su graikiniais riešutais

Mitybos specialistai: lietuvių mityba gerėja, bet štai ko galėtume pasimokyti iš estų

Riešutai.

Vertingiausi riešutai: vieni mažina kraujospūdį, kiti padeda numesti svorio