Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Anastasija Zavorotniuk

Visos temos
Anastasija Zavorotniuk Anastasija Zavorotniuk

Anastasija Zavorotniuk – garsi Rusijos aktorė, daugiausia vaidinusi ir Lietuvoje rodytuose populiariuose televizijos serialuose. A.Zavorotniuk labiausiai išgarsėjo auklės Vikos vaidmeniu humoro seriale „Mano puikioji auklė“. Šis serialas keletą metų rodytas ir Lietuvoje. Ji taip pat vaidino daugelyje kitų serialų, filmavosi kine, vaidino Olego Tabakovo teatro spektakliuose.

2019 metų rugpjūtį pranešta, kad aktorei diagnozuotas paskutinės stadijos smegenų vėžys. 

Anastasija Zavorotniuk, Piotras Černyševas

Palaidota serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė A.Zavorotniuk: kapinėse – jautrus vyro atsisveikinimas

Anastasija Zavorotniuk

Paskutinės „puikiosios auklės“ A.Zavorotniuk dienos: brangus eksperimentinis gydymas, mirtis hospise

Anastasija Zavorotniuk

Po žinios apie Anastasijos Zavorotniuk mirtį – jautrūs dukros žodžiai: „Tu geriausia, kas man nutiko“

Anastasija Zavorotniuk

Mirė serialo „Mano puikioji auklė“ aktorė Anastasija Zavorotniuk: jai buvo 53-eji

Anastasija Zavorotniuk

Apie Anastasijos Zavorotniuk būklę: aktorei atsinaujino vėžys

Anastasija Zavorotniuk

Vis geresnės žinios apie Anastasijos Zavorotniuk būklę: jau kalbama ir apie aktorės grįžimą į sceną

Anastasija Zavorotniuk

Naujausios žinios apie Anastasijos Zavorotniuk būklę: aktorės sveikata pagerėjo

Anastasija Zavorotniuk, Ana Zavorotniuk

Tylą nutraukė sunkiai sergančios Anastasijos Zavorotniuk dukra Ana: mamos liga paveikė ir ją pačią

Anastasija Zavorotniuk

Iš reabilitacijos klinikos dingo ten gydyta Anastasija Zavorotniuk: darbuotoja pateikė kelias versijas