Antiena

Visos temos
Antiena visireceptai.lt nuotr./Kepta antis gal ir nekasdienis patiekalas, tačiau šis patiekalas nereikalauja ypatingų įgūdžių.

Antiena – anties mėsa. Antis – bendrinis įvairių žąsinių paukščių (Anseriformes) būriui antinių (Anatidae) šeimai priklausančių paukščių pavadinimas.

Lėtai virtos anties krūtinėlės apkepas

Anties krūtinėlės apkepas nepaliks abejingų: tokį ragausite pirmą kartą

Aurimėlio bulviniai blynai su įdaru

Bulviniai Aurimėlio blynai su tobulu įdaru

„Aurimėlio virtuvės“ cepelinai

Cepelinai su antiena? Kodėl gi ne – „Aurimėlio virtuvė“ rekomenduoja!

Antienos kepsneliai

Pikantiški antienos kepsneliai su bulvėmis ir gardžiu padažu

Kepta obuoliais įdaryta antis
Reklama

„Rimi“ kalėdinę antį įsigysite pigiau: kepimo ir skaniausių įdarų paslaptys

Kepta antis su figomis

Kepta antis su džiovintomis figomis – kalėdinio stalo karalienė

Kalakutienos kukuliai

Paukštienos gerbėjams – 3 nauji receptai, idealūs savaitgalio pietums

Šventinis įdarytas kalakutas

Šventiniam stalui – keptas kalakutas, žąsis, antis, o gal višta: didysis receptų rinkinys

Kepta šventinė antis

„Aurimėlio virtuvė“: kepta šventinė antis, kuri gali tapti dovana